Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

A Ilerdent, regalem somriures

La clínica dental lleidatana Ilerdent arrenca el 2021 regalant somriures i ho fa perquè els seus pacients no descuidin la seva salut dental. I és que la crisi sanitària està tenint un impacte econòmic que afecta tothom i, en molts casos, fa que les persones que necessiten assistència odontològica s’ho repensin abans d’emprendre un tractament. “La por al contagi és una barrera que vam superar fa dies. De fet, a partir del desconfinament, es va normalitzar ràpidament l’afluència de públic a la clínica gràcies a les múltiples inversions que vam fer en instal·lacions i equips de protecció personal (EPI), tant per al nostre equip com per als nostres pacients. A més, des del dia 1 del confinament domiciliari vam habilitar el servei de Teleassistència Mèdica Gratuïta i s’ha fet seguiment de tots els tractaments en curs i programat puntualment les visites presencials necessàries per finalitzar-los sense incidències i, també, les de les urgències que han anat sorgint. Però, ara, el problema és un altre. La crisi econòmica derivada de la crisi sanitària fa que moltes persones es repensin iniciar un tractament odontològic necessari o, fins i tot, es plantegin abandonar-ne un en curs. Amb els pacients d’Ilerdent, dels quals fem seguiment constant, no ha estat un problema perquè ens tenim la confiança i sempre trobem una solució a mida de cada situació. Estem més preocupats per les persones que davant d’un problema dental no saben a qui adreçar-se o acaben optant per tractaments anunciats com a “barats” que a curt, mitjà i llarg termini són caríssims per a la butxaca, però sobretot,, per a la salut”, explica Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent.


Així doncs, la clínica dental lleidatana ofereix una sèrie d’incentius per facilitar l’accés de tothom a la salut dental com és la gratuïtat de la Primera Visita, de l’Estudi d’Implantologia o de l’Estudi d’Ortodòncia; o les bonificacions en Higiene Dental; i, també, el control de Roncs i Apnees a la Unitat del Son Ilerdent, disfuncions respiratòries que s’han vist greument incrementades durant la pandèmia. Per accedir a aquests incentius –que inclouen també els plans de tractament a mida amb pressupost tancat, així com l’estudi de finançament gratuït, si s’escau– cal descarregar el corresponent document al web d’Ilerdent

Primera Visita gratuïta: informació i diagnòstic sense compromís

Per a totes aquelles persones amb un problema dental i que necessiten un diagnòstic, Ilerdent ofereix una primera visita facultativa gratuïta, en la que l’odontòleg en revisarà l’estat de salut i farà la radiografia panoràmica si ho creu necessari.


Estudi d’Implants gratuït: implantologia avançada tecnologia 3D

Abans d’iniciar qualsevol tractament implantològic cal fer un acurat estudi en què la diagnosi amb suport tecnològic digital és un valor afegit. Ilerdent ofereix, de forma gratuïta, un complet estudi valorat en 120 euros que inclou la radiodiagnosi digital amb Tac Dental 3D d’última generació, el diagnòstic radiològic, l’anàlisi oclusal i motlles d’estudi. A partir d’aquí, l’implantòleg proposarà el tractament més adequat segons els resultats que van des dels implants de càrrega immediata –amb implants i dents el mateix dia–, els implants zigomàtics per a pacients amb problemes d’ós o els mini implants per a pacients amb pròtesi dental extraïble.

Estudi d’Ortodòncia gratuït: salut i estètica

Els tractaments d’ortodòncia són la solució a molts problemes existents i futurs. Corregir la posició de les dents és una qüestió principalment de salut i, també, estètica per l’alt impacte emocional que suposa una dentadura poc atractiva. Perquè l’ortodòncia sigui efectiva és important realitzar-la en el moment adequat i per això, Ilerdent, en realitza l’estudi gratuït (valorat en 100 euros). Diagnòstic radiològic, radiografia panoràmica, estudi cefalomètric i anàlisi oclusal i motlles d’estudi per definir l’opció més adequada per a cada pacient.

Higiene dental bonificada: manteniment de la salut dental

Es recomana una higiene dental anual per mantenir la boca sana i revisar que no hi hagi cap càries, problema periodontal (genives).  Ilerdent facilita un xec descompte de 25 euros que permet accedir a aquest servei a meitat de preu (el preu habitual és de 50 euros). Inclou la neteja amb ultrasò, el control de placa, el poliment a pressió amb bicarbonat i micromotor, l’abrillantament i la fluorització de les dents. A més, com a regal, un raspall dental de viatge.


Control de roncs i apnees gratuït: fèrules d’avanç mandibular

L’apnea obstructiva del son és una malaltia en la qual la persona afectada intenta respirar sense èxit a través del nas o la boca durant el son. Apnees i roncs impedeixen entrar en determinades fases del son profund i poden ser símptomes de malalties respiratòries derivades de problemes oclusals. La Unitat del Son d’Ilerdent ofereix una primera visita gratuïta per orientar el pacient sobre els tractaments existents com les fèrules d’avanç mandibular, tecnologia digital, de la màxima qualitat.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…