Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Aliança d’Orvepard i Ilerdent per promoure la salut dental al barri

Convenio Orvepard e Ilerdent

Orvepard i Ilerdent han acordat mantenir l’aliança que promou la salut dental entre les famílies sòcies de l’entitat, amb la renovació del conveni col·lectiu que ofereix importants bonificacions i prestacions gratuïtes als veïns i veïnes del barri de Pardinyes.

El conveni inclou visites gratuïtes com les de primera cita amb radiografia panoràmica diagnòstica inclosa; o la de la Unitat del Son per tractar apnees lleus i roncs. També es pot optar als estudis gratuïts d’Implants amb TAC Dental 3D; d’Ortodòncia amb escàner i simulació digital; de Periodòncia amb periodontograma, test de pH salival i opció de làser de díode; d’Estètica Dental o al de Mock-up amb disseny de somriures. Tots els estudis inclouen la proposta de Pla de tractament i el pressupost tancat amb pla de finançament (si s’escau).

A més, les famílies d’Orvepard gaudiran de serveis gratuïts, com el de Teleassistència o el d’Urgències Mèdiques i priorització de visita per a pacients, el d’Assegurança de trencament de pròtesi removible o el de Finançament gratuït (si s’escau); a més del de Pàrquing Gratuït durant la visita.

Entre els descomptes destacats, el 10% en la llista general de preus o el 50% en la higiene dental; alhora que les bonificacions del Pla Renove de Fèrula Digital o els Protectors Bucals Esportius Ilerprotect® i Sportbuc®, fets a mida, que es podran adquirir al preu especial de 60 euros.

Joan Torné –president d’Orvepard– i Miquel Gensana –gerent d’Ilerdent– van signar la renovació de l’acord el 24 de juliol, amb l’assistència de diversos membres de la junta directiva de l’entitat. Miquel Gensana ha explicat “la importància de mantenir la salut bucodental i que se’n faci promoció des de tots els àmbits socials”, com ara una organització veïnal de referència com és Orvepard. “Per la nostra part, som conscients que l’economia és, moltes vegades, una limitació per accedir als tractaments dentals. És per això que, a Ilerdent, destinem part del nostre pressupost a bonificar i finançar aquests convenis col·lectius que oferim, de forma gratuïta, a totes les associacions i empreses lleidatanes que el vulguin sol·licitar”, ha afegit.

Com accedir als avantatges d’Ilerdent

Per gaudir dels avantatges del conveni, cal demanar cita al 973 28 11 11 o a https://ilerdent.com/cita-online/ i indicar que hom és soci d’Orvepard. En el moment de la visita a la clínica, caldrà acreditar la condició de soci/a mostrant el carnet de l’entitat o, si no se’n disposa, el corresponent certificat que ho acrediti i que es pot sol·licitar a la Secretaria d’Orvepard.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…