Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Aquesta primavera cuida la teva salut bucodental

salud-bucal-y-primavera

L’arribada de la primavera ve acompanyada de l’augment de les hores de sol, el bon temps i també, augmenten les nostres ganes de socialitzar i a vegades, això pot comprometre la nostra salut bucodental. Avui et donem consells per saber com cuidar la teva salut bucodental aquesta primavera.

Des d’Ilerdent et donem alguns tips perquè la primavera no suposi un stopper en les cures de la teva salut bucodental.

  • Dieta equilibrada

Una correcta alimentació és un dels pilars fonamentals per dur un estil de vida saludable. I la primavera ens pot ajudar a caure en les temptacions, però una alimentació saludable és clau.

Aliments massa freds poden provocar-nos hipersensibilitat dental. Així que cal vigilar la quantitat en què en consumim.
Els aliments ensucrats tampoc són gaire bona companyia per la nostra boca. I és per això, que molts dels bacteris que es troben a la nostra boca s’alimenten de sucre.

  • Hidratació

Amb l’augment de les temperatures, el nostre cos necessita ingerir més quantitat de líquid. Si no ho fem, la nostra boca s’eixuga i ens podem trobar amb problemes com el mal alè, saliva viscosa, malestar lingual o problemes a l’hora de mastegar. Recorda que es recomana beure uns 2 litres d’aigua, especialment si fa calor. La ingesta d’aigua ajuda a la producció de saliva, i aquesta és una gran aliada per una salut bucodental òptima.

  • Protectors bucals esportius

Si t’agrada l’esport o practiques algun esport assíduament, necessites protegir la teva boca amb un protector bucal esportiu fabricat a mida. Practiquis l’esport que practiquis, sigui de contacte o no, tens al teu abast diversos models de protector bucal esportiu per garantir una protecció total.

  • Higiene bucal

I per últim, però no per això, menys important, la higiene bucal és una peça importantíssima per a teva boca. Per aconseguir una bona rutina d’higiene has de raspallar-te les dents com a mínim 2 cops al dia i utilitzar productes específics per tenir millors resultats.

És recomanable també utilitzar fil dental, raspalls linguals i raspalls interdentals.

I no podem oblidar-nos de visitar com a mínim 1 cop al nostre odontòleg. Així que demana ara la teva cita online

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…