Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Bases Legals Concurs Irrigador Bucal

Bases Legals Concurs Irrigador Bucal

1.- Companyia organitzadora

L’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L. amb domicili social al C/ Germantes 2, pis 5 amb CIF B25719204; organitza una acció promocional amb el sistema de sorteig aleatori dirigida a persones residents en territori espanyol, majors d’edat.

2.- Desvinculació pel que fa a Facebook

Facebook no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció , ni està associat a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook i és conscient que està proporcionant la seva informació l’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L. i no a Facebook. La informació que proporcioni s’utilitzarà per comunicar-li el premi.

3.- Objecte i mecànica del concurs.

L’Institut Dental Ilerdent vol agrair la confiança dels seus clients amb un sorteig d’irrigador bucal. Per poder participar al concurs s’ha de compartir la publicació del sorteig a la fanpage d’Ilerdent. El dia 14 de maig es farà un sorteig entre tots els seguidors que hagin compartit la publicació de forma pública i el guanyador s’endurà un irrigador bucal totalment gratuït a l’Institut Dental Ilerdent. Durant la setmana 20 de l’any 2021 es procedirà a contactar amb el guanyador i es publicarà el seu nom a la pàgina de facebook de l’Ilerdent. En cas que no es pugui contactar amb el guanyador, que rebutgi el premi o que en un període de 2 dies després de comunicar-li que ha resultat guanyador no respongui, es procedirà a contactar amb els suplents. 

4.- Duració i ÀmbitL’activitat es desenvoluparà en zona geogràfica d’Espanya. La data de l’inici del concurs serà el dia 06/05/21  i el sorteig es realitzarà el 14/05/21.

5.- Premis 

El premi del concurs consta d’un irrigador bucal.

6.- Reserves i limitacions

Podran participar totes les persones físiques majors de 18 anys amb residència a España que siguin fans de la pàgina Ilerprotect i que comptin amb un perfil d’ usuari real al Facebook 

  • Podran participar en el Concurs tant els treballadors de l’Institut Dental Ilerdent com els de les dues agències de comunicació que treballen per a l’empresa però no podran resultar guanyadors en cap cas.
  • Només és possible una participació per perfil d’usuari de facebook.
  • Les participacions inadequades o fraudulentes seran eliminades tant de la fanpage com del concurs. 
  • La participació en el sorteig Ilerdent suposa la cessió i autorització expressa de tots els drets de propietat d’imatge sobre les participacions, de manera que el participant cedeix a l’empresa els drets d’explotació de naturalesa d’imatge que puguin correspondre o derivar de les participacions enviades per participar en el Concurs.
  • L’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L. queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en les dades facilitades pels mateixos agraciats que impedís la seva identificació.
  • L’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L. es reserva el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d’interpretar les presents bases legals.
  • L’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L. es reserva el dret de fer una fotografia al guanyador abans i després del tractament que quedarà en el seu banc d’imatges i podrà ser utilitzada amb fins promocionals.
  • En cap cas es permetrà canviar el premi per diners en metàl·lic.

7.- Protecció de dades

L’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L garanteix el compliment íntegre de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades personals recollides en el present concurs Ilerprotect, en especial pel que fa a l’atenció de l’exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants.

8.- Acceptació de les bases.La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents Bases, per la qual cosa la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i com a conseqüència d’això, l’empresa SERVEIS ODONTOLÒGICS GENSANA TALARN, S.L. quedarà alliberada del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…