Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Benvinguts a la nostra secció de dubtes i consells

La salut bucal és fonamental en el creixement i el desenvolupament de l’ésser humà. Per això, li brindem alguns consells. Recorda que l’odontologia preventiva és la millor solución. Visiti el seu odontòleg cada any per a una revisió preventiva de futurs problemas.

ortodoncia-invisalign

L’ortodòncia Invisalign: des de la consulta inicial fins al somriure perfecte a Ilerdent.

En un món on l'estètica dental ha adquirit una importància destacada, l'ortodòncia ha evolucionat per a adaptar-se a les necessitats i desitjos dels pacients

Comparteix a:

Convenio IRB Ilerdent

Suport d’Ilerdent a la recerca de l’IRBLleida

La clínica dental lleidatana renova la seva aposta per la recerca biomèdica i destaca la necessitat de sumar esforços per avançar en salut.

Comparteix a:

implants-Osstell-ISQ®

Implants dentals estables i amb garanties a Ilerdent

La implantologia dental avança a passos gegantins, no únicament en tècnica, sinó, també en aparatologia. A Ilerdent ho sabem bé, és per això que utilitzem Osstell ISQ® (Klockner™), una tecnologia avalada científicament i dissenyada per controlar el procés d'osteointegració de l'implant.

Comparteix a:

convenios-col·lectivos-Ilerdent

Apunta la teva empresa als ‘Convenis Col·lectius Gratuïts de Salut Ilerdent’

El grup dental Ilerdent de Lleida ofereix 'Convenis Col•lectius Gratuïts de Salut Dental', per donar suport als socis/es, famílies i treballadors/es de les entitats i empreses inscrites en aquest pla que s'emmarca en la línia de RSC –Responsabilitat Social Corporativa– de la clínica.

Comparteix a:

implants-dentals-lleida

Innovacions en implants dentals a Lleida

Fa uns anys que la salut bucodental ha experimentat una revolució tecnològica. Aquesta evolució ha transformat la manera en què es realitzen els procediments, millorant la precisió, la comoditat del pacient i els resultats finals.

Comparteix a:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…