blog

Benvinguts a la nostra secció de dubtes i consells

La salut bucal és fonamental en el creixement i el desenvolupament de l’ésser humà. Per això, li brindem alguns consells. Recorda que l’odontologia preventiva és la millor solución. Visiti el seu odontòleg cada any per a una revisió preventiva de futurs problemas.

Ilerdent dóna material sanitari a les Infermeres de Lleida perquè el distribueixin entre els centres sociosanitaris

La clínica dental lleidatana que, amb motiu de la crisi sanitària del COVID19, només atén Servei d’Urgències, ha lliurat l’excedent del seu stock per atendre les necessitats en col·lectius, especialment vulnerables.

Comparteix a:

Servei Urgent de Reparació de Pròtesis Dentals Ilerdent

La clínica lleidatana reforça el servei d'emergència durant la crisi del COVID-19, amb la màxima garantia i seguretat.

Comparteix a:

Ilerdent, la clínica dental segura i amb totes les garanties enfront del Covid-19

Responsabilitat i protocols sanitaris de rang superior per eliminar qualsevol risc de contagi en les nostres instal·lacions i tractaments.

Comparteix a:

Tot el que has de saber abans de sotmetre’t un emblanquiment dental

Encara que sigui un tractament relativament senzill, has de saber que existeixen una sèrie de recomanacions que has de seguir perquè tot el teu tractament d’emblanquiment dental a Lleida sigui un complet èxit. Primer de tot et recomanem visitar un dentista expert i que pugui assessorar-te de la millor manera.

Comparteix a:

Combatre la boca seca: solucions dentals

La xerostomia és fruit del mal funcionament de les glàndules salivars i altera l'equilibri dels microorganismes de la cavitat oral. A Ilerdent, t’oferim tractaments personalitzats per millorar la teva salut.

Comparteix a:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions