Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Benvinguts a la nostra secció de dubtes i consells

La salut bucal és fonamental en el creixement i el desenvolupament de l’ésser humà. Per això, li brindem alguns consells. Recorda que l’odontologia preventiva és la millor solución. Visiti el seu odontòleg cada any per a una revisió preventiva de futurs problemas.

Ilerdent, centre d’excel•lència en desinfecció i esterilització

La clínica dental lleidatana renova la certificació en superar les auditories de control químic hèlix, control biològic i traçabilitat del procés d'esterilització.

Comparteix a:

ILERDENT, la clínica de referència dels veïns i veïnes d’ORVEPARD

Orvepard i el grup dental lleidatà renoven el conveni per promoure la salut dental entre els seus socis i sòcies.

Comparteix a:

A Ilerdent mantenim l’agenda de visites i el servei de Teleassistència Mèdica Gratuïta, amb totes les garanties i màxima seguretat

Des de la clínica dental Ilerdent informem els nostres pacients que la nostra activitat no es veurà alterada tot i el tancament perimetral de la comarca del Segrià iniciat aquest dissabte 4 de juliol

Comparteix a:

“L’ortodòncia invisible no és simplement estètica: és el tractament més ràpid i amb resultats quasi immediats”

L'ortodòncia és un dels tractaments dentals més efectius per a la prevenció de la malaltia bucodental. Amb la salut, com a meta a llarg termini, aquests tractaments es basen principalment en el correcte desenvolupament del 100% de la funció bucal i, a més i en molts altres casos, en l'estètica com a component emocional del dia a dia de les persones.

Comparteix a:

Ilerdent manté el servei de Teleassistència Mèdica, de forma gratuïta i permanent, per als seus pacient

La clínica dental lleidatana incorpora de forma definitiva molts dels serveis de Telemedicina i de comunicació SMS i Whatsapp instaurats durant la crisi sanitària de la COVID19 per tal de millorar l'accés a la salut de tots els usuaris/es del centre.

Comparteix a:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…