blog

Benvinguts a la nostra secció de dubtes i consells

La salut bucal és fonamental en el creixement i el desenvolupament de l’ésser humà. Per això, li brindem alguns consells. Recorda que l’odontologia preventiva és la millor solución. Visiti el seu odontòleg cada any per a una revisió preventiva de futurs problemas.

Com escollir odontopediatra?

Quan ets pare per primera vegada un dels principals dubtes que apareix és sobre la salut dental del teu fill: quan el porto a la seva primera visita?, quan li començo a rentar les dents?, faig servir pasta de dents?, quin tipus de raspalls puc utilitzar?

Comparteix a:

Tractaments seriats, la proposta estival d’Ilerdent: sense dolor, sense esperes i sense presses

La clínica dental lleidatana ofereix un servei de programació integral que garanteix totes les intervencions necessàries en una única sessió.

Comparteix a:

Ortodòncia invisible

L'ortodòncia invisible és un tractament disruptiu i avançat que consisteix a corregir els defectes de la dentadura sense la necessitat d'emprar els típics brackets clàssics.

Comparteix a:

Què són les facetes dentals i en quins casos s’usen?

Les facetes dentals són un dels tractaments amb major demanda dins de l'especialitat d'Odontologia Estètica. I no és d'estranyar, perquè permet millorar substancialment l'aspecte de les dents de forma molt ràpida i eficaç.

Comparteix a:

En què consisteix l’emblanquiment dental?

L'emblanquiment dental és un tractament estètic que ofereix a les dents un to més blanc i net.

Comparteix a:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions