Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Busques un especialista en ortodòncia a Lleida? Vine a Ilerdent!

L’ortodòncia és un dels tractaments estrella en qualsevol clínica dental. La mala posició de les dents és un problema generalitzat en molts nens, però també en molts adults.

S’encarrega de corregir la posició de les dents i els ossos posicionats incorrectament. Una boca amb unes dents mal posicionades o amb mala mossegada és més difícil de mantenir neta, corre riscos de pèrdua precoç a causa de càries i malalties periodontals i ocasionen una tensió extra sobre els músculs de la masticació que pot generar maldecaps, síndrome d’ATM i dolors varis en coll, espatlles i esquena.

Si estàs buscant un especialista en ortodòncia a Lleida, a Ilerdent posem a la teva disposició els últims tractaments i eines en ortodòncia.

5 raons per escollir Ilerdent per a la teva ortodòncia

A l’Institut Dental Ilerdent comptem amb l’experiència de la Dra. Enriqueta Perez, guardonada amb el títol Platinium Elit en ortodòncia Invisible Invisalign. Aquest premi reconeix l’experiència del doctor que ha de completar un mínim de 80 casos d’èxit cada any.

A més, et donem 5 raons més per les que has de tenir en compte la nostra clínica pel teu tractament d’ortodòncia a Lleida:

 1. Realitzem un estudi detallat d’ortodòncia individualitzat per a cada cas per tal de determinar el tractament més adequat per a tu.
 2. Et garantim el millor resultat. No donem per finalitzat un tractament fins aconseguir un resultat òptim: el que s’havia planificat i el que és estable a llarg termini.
 3. Comptem amb totes les eines necessàries. A Ilerdent comptem amb la tecnologia necessària per realitzar qualsevol prova en la nostra clínica.
 4. Estem certificats en Invisalign. Comptem amb la categoria Platinium, atorgada per Invisalign als ortodoncistes amb més pacients tractats en un any. Aquest tipus d’ortodòncia és cada vegada més popular, ja que és molt estètica, es treu per menjar i raspallar-se les dents i està basat en uns jocs de fèrules que es canvien cada dues setmanes.
 5. Treballem en equip. Tant en la teva primera visita com en el desenvolupament del teu tractament, intervindran els especialistes d’altres àrees rellevants necessaris per tal d’aconseguir una boca sana i un somriure bonic.

Què és la ortodòncia Invisalign?

Una de les nostres especialitats en el camp de la ortodòncia és Invisalign. Aquest tipus de tractament està basat en unes fèrules alineadores transparents i amovibles que es fabriquen a mida per cada pacient i es renoven cada dos setmanes. Ofereixen una sèrie d’avantatges als pacients que trien aquest mètode d’ortodòncia. Aquests beneficis són els següents:

 • Els alineadors es poden treure, a més de per a menjar i raspallar-te les dents, per a assistir a un esdeveniment social. A més és totalment transparent, pel què és pràcticament invisible i no compromet l’estètica.
 • En no portar bràquets ni filferros, no sofriràs les clàssiques molèsties d’altres tractaments d’ortodòncia.
 • El fet de poder treure’t els alineadors per menjar i raspallar-te les dents garanteix una millor higiene dental.
 • A través del pla de tractament 3D virtual ofert pel ClinCheck, podràs veure l’aspecte final de les teves dents abans de començar amb l’ortodòncia.

Continues dubtant sobre si posar-te aparells? Et donem altres raons:

 • Millora l’encaix de les dents, el què redueix altres problemes de salut com el dolor d’esquena.
 • Mastegaràs millor i  tindràs una millor digestió.
 • Disminueix el risc de caries. Si les dents estan ben col·locades i no estan apinyades, la higiene bucodentals serà molt més fàcil, ja que tots els racons de la boca seran accessibles pel raspall-
 • Millora la protecció contra la periodontitis.

Vols que estudiem el teu cas i busquem el tractament d’ortodòncia que millor s’adapti al teu cas i necessitats? No dubtis en visitar-nos o preguntar-nos el que necessitis saber. Posa el teu somriure a les nostres mans!

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…