Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Busques una clínica d’ortodòncia a Lleida? Troba tot el que busques a Ilerdent

Comptem amb la darrera tecnologia i amb els millors professionals que reben una formació contínua per estar al dia amb les darreres novetats i així poder oferir els millors tractaments personalitzats.

Per això el nostre lema és: Equip→ Solucionar → Ajudar → Simplificar.

Fases del tractament d’ortodòncia


A continuació, explicarem des del principi del tractament quan entres per la porta de la nostra clínica d’ortodòncia a Lleida fins al final del tractament que oferirem.

Estudi de l’ortodòncia


Per tal d’oferir-te el millor diagnòstic, el primer que fem és un estudi d’ortodòncia. L’ortodoncista avaluarà el vostre cas per apreciar quins problemes bucals pots tenir i també realitzarà una radiografia per observar si hi ha alguna infecció que hagi de ser tractada o per veure si l’estat de les arrels dentals és l’òptim.

Correcció de la mossegada i relació molar


A continuació, a la clínica d’ortodòncia a Lleida es corregeix l’anomenada mossegada o oclusió i s’encaixen les dents en la posició correcta, de vegades és necessari l’ús de gomes per corregir la mossegada.

Tancament d’espais


Quan estigui tot alineat i col·locat cal tancar tots els espais que hi ha entre les dents.

Acabat i terminació


En arribar a aquesta fase les dents ja han d’estar alineades i anivellades, amb la correcció de la mossegada i relació molar feta i amb els espais entre dents tancades i només quedarà fer alguns petits detalls per perfeccionar la posició de les dents.

Els ajustaments poden ser els següents: Ajustar petites posicions dentals individuals, ajustament final d’alguna dent concreta, igualar les arrels i comprovar que totes són paral·leles entre si i finalment corregir petites discrepàncies de línia mitjana perquè la línia mitjana i la superior coincideixin.

Retirada dels aparells


Un cop l’ortodoncista ha aconseguit tots els objectius que es buscaven aconseguir amb el tractament com, per exemple, haver alineat les dents, aconseguir una mossegada adequada, etc. Es procedirà a treure els aparells i passar a la fase de retenció.

Retenció


Aquesta fase és realment important, ja que és l’encarregada de mantenir tots els bons resultats aconseguits fins ara ja que les dents tenen memòria i voldran tornar a la seva posició anterior.

Per evitar això es col·locaran retenidors fixos tant amunt com a baix i unes fundes transparents que hauràs d’usar cada dia quan vagis a dormir i així s’aconseguirà que les dents es mantinguin sempre a la posició adequada.

Promocions


A la nostra clínica d’ortodòncia situada a Lleida sempre tenim promocions perquè et resulti més senzill i còmode decidir-te a començar el tractament que necessites amb nosaltres.

Consulta totes les promocions disponibles fins ara.

Contacta amb Ilerdent

Ara ja coneixeu els passos a seguir a l’hora de realitzar un tractament d’ortodòncia, així com les promocions existents. Cada pacient és diferent, per això el tractament pot variar si l’especialista ho considera oportú. Si encara en tens algun dubte o estàs interessat a començar un tractament d’ortodòncia a la nostra clínica de Lleida pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o trucant al número 973 28 11 11.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…