Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Cada quant necessito una revisió dental?

Visitar el teu dentista les vegades recomanades ens ajudarà a prevenir problemes que ens puguin aparèixer i poder-los detectar a temps perquè aquest no es desenvolupin en més greus i detectar-los a temps ens permetrà que el tractament pugui ser més senzills i ràpid.

Què és una revisió dental?

Una revisió dental es tracta d’una visita al nostre dentista de confiança on es realitzarà un examen del conjunt de la nostra boca, dents, genives i tot el conjunt, com per exemple la mossegada i el moviment de les articulacions de la boca.

Aquesta revisió es realitza de forma visual i a través de l’expedient del pacient, per això es recomana tenir un dentista de confiança i el qual visitem regularment perquè d’aquesta manera tindrà a la seva disposició tot el nostre historial i podrà valorar amb més precisió en el nostre cas.

En el cas que es detecti alguna cosa fora del normal en la revisió es realitzarà una radiografia dental per poder veure o detectar alguna anomalia que no es pugui veure a simple vista i que requereixi tractament o cirurgia.

Després d’aquests dos primers passos es durà a terme un diagnòstic que determinarà els següents passos a seguir i quin tractament s’ha de seguir o com prevenir els problemes detectats.

Avantatges de realitzar revisions periòdiques

El principal avantatge de realitzar visites regulars al dentista és la de detectar problemes dentals a temps i cuidar de la nostra salut bucodental. Entre els principals avantatges que podem trobar tenim:

  • Detecció de càries a temps que es podran tractar de forma ràpida i senzilla sense haver de tocar en nervi.
  • Es podrà detectar acumulació de placa bacteriana i veure si les peces dentals estan sanes o no.
  • Millorar els hàbits d’higiene, ja que el doctor pot detectar amb una simple vista si s’està mantenint una bona higiene dental i corregir-la si no s’està duent a terme correctament.
  • Detectar malalties de les genives a temps, perquè són les més perilloses i les que si es detecten amb temps i es tracten no empitjoren i es pot millorar molt el diagnòstic.
  • En infants també és molt important fer aquestes visites regulars, ja que també evitarem l’aparició de càries i altres problemes que poden empitjorar a mesura que es vagin fent més grans.

Reservar la meva revisió dental a Ilerdent

Realitzar aquestes revisions anualment una a dues vegades a l’any en cas de no tenir cap problema greu, permetrà continuar mantenint una bona salut dental i a mesura que es vagin realitzant serà el propi especialista qui ens recomanarà cada quant podem reservar la nostra cita.

Pots reservar la teva revisió a través de la nostra pàgina web o contactant amb nosaltres a través del telèfon de contacte 973 281 111.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…