Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Clíniques dentals a Lleida, què he de tenir en compte?

Especialistes en tots els tractaments que oferim

El primer que s’ha de tenir en compte per escollir una clínica dental a Lleida són els tractaments que ofereix. Si cobreixen tots els problemes dentals que podem tenir i el més important, si l’equip està format per especialistes en tots els tractaments.

A Ilerdent t’oferim un gran ventall de tractaments adaptats per a cada persona i els nostres especialistes estan formats en cada especialitat per oferir sempre els millors tractaments i un servei perfecte i professional.

A continuació us expliquem alguns dels tractaments que oferim, a la nostra web pots trobar tots els tractaments que realitzem a la nostra clínica dental.

Implants Dentals

Ilerdent és la clínica dental de referència en implantologia dental a Lleida. L’Àrea d’Implantologia d’Ilerdent ofereix una àmplia gamma de tractament en funció de les necessitats i realitat de cada pacient. 

Tot i la complexitat d’aquest tractament a Ilerdent tenim a disposició dels nostres clients les tecnologia més avançades que milloren notablement el diagnòstic.

Després de més de trenta anys d’experiència, a Ilerdent, seguim treballant perquè la comunicació entre professionals i clients continuï sent sempre la més fluida i propera possible.

Ortodòncia

L’ortodòncia és el tractament més conegut dins del sector dental, ja que serveix per corregir la mala posició de les peces dentals. El tractament d’ortodòncia s’aplica tant en infants com en adult.

Cada tractament d’ortodòncia que s’aplica als nostres clients s’adapta a les seves necessitats i als seus problemes bucodentals. A Ilerdent també som especialistes amb l’innovador tractament de correcció d’ortodòncia d’Invisalign.

Emblanquiment

Si estàs pensant a realitzar-te un emblanquiment dental és important primer de tot realitzar-te el tractament en una clínica dental de confiança. I que et pugui oferir un tractament que no perjudiqui les teves dents i que recuperi el color de la teva dentadura natural. 

Estètica Dental

Per lluir un somriure perfecte i corregir algunes imperfeccions a Ilerdent oferim el tractament d’Estètica Dental per mostrar un somriure sense imperfeccions i que els nostres clients se sentin a gust amb ells mateixos.

A Ilerdent t’assessorarem per millorar l’aspecte del teu somriure, però no perjudicar en cap moment la salut de la teva boca.

Clíniques Dentals Segures a Lleida

Un altre punt de tenir en compte i molt important a dia d’avui, és que la clínica dental que s’esculli respecti les mesures d’higiene i seguretat. A Ilerdent hem vetllat des del primer dia per la salut i seguretat dels nostres clients i els nostres professionals.

Seguim aplicant els protocols de prevenció de contagi per la COVID-19. Estem preparats per atendre les vostres visites i que els nostres espais segueixin tots els procediments per fer-los més segurs. 

Cita Online

Pots demanar la teva Cita Online a través de la nostra pàgina web amb només tres clics.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…