Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Com trobar el millor dentista a Lleida

El punt més important per nosaltres és la satisfacció dels nostres clients. Per això oferim sempre els millors serveis i ens esforcem perquè l’experiència a les nostres clíniques sigui sempre la més còmoda i segura possible.

La clínica amb els millors professionals a Lleida

Un dels punts més importants a tenir en compte a l’hora d’escollir la millor clínica dental a Lleida és que l’equip que t’atendrà sigui un equip format i professional. Assegurar-se que els especialistes han obtingut la formació que requereixen tenir.

A Ilerdent comptem amb un equip format i professional, no només en tots els tractaments que oferim sinó també en el tracte amb les persones i per poder garantir el millor servei als clients.

Professionals especialitzats

En tots els serveis i tractament que oferim, des d’una neteja dental fins a una ortodòncia cada un dels nostres dentistes estan especialitzats en les seves àrees per tal de poder oferir un servei més exclusiu i un resultat més bo.

El nostre equip no només està especialitzat en les seves àrees sinó que a més a més estem sempre en constant aprenentatge i pendents sempre de les últimes novetats en tot el sector de la salut bucodental.

Experiència en tots els tractaments i serveis

L’experiència és un factor molt important per destacar en un dentista i poder considerar-lo el millor dentista de Lleida. L’experiència és un aprenentatge que no es pot oferir només amb formació, sinó que és el resultat d’any de feina i aprenentatge amb el tracte amb els clients.

A Ilerdent oferim els millors serveis dentals a Lleida, ja que tenim més de 30 anys d’experiència en el sector, treballant i esforçant-nos per millorar cada dia i que aquest esforç es vegi recompensat amb la confiança dels nostres pacients.

La millor tecnologia al teu servei

Poder tenir a disposició unes bones instal·lacions i l’última tecnologia al servei dels usuaris garanteix que una clínica sigui la millor clínica de Lleida. D’aquesta manera s’agilitza el procés de diagnòstic i tractament i garanteix uns bons resultats.

La nostra clínica està adaptada per oferir la millor comoditat als nostres pacients i sempre utilitzem i estem al dia de les últimes tecnologies dentals. El nostre laboratori propi que es troba dins de les mateixes instal·lacions agilitza molt els processos sobretot en pròtesis dentals.

Consulta opinions d’altres pacients

Poder tenir opinions d’altres persones t’ajudarà a trobar el millor dentista a Lleida. Consulta ressenyes i opinions online buscant les diferents clíniques dentals i comparant valoracions permet fer-te una idea dels serveis de la clínica valorada.

Troba la teva especialitat a Ilerdent

Tenir un gran ventall d’especialitats és comú en moltes clíniques dentals per poder cobrir les necessitats dels pacients. Així i tot moltes clíniques s’especialitzen en tractaments concrets per poder diferenciar-se d’altres clíniques dentals.

A la nostra pàgina web trobaràs les nostres especialitats, en cada una de les especialitats que oferim trobaràs un o més professionals a la teva disposició per garantir-te els millors tractaments. També pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 973 281 111.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…