Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Descobreix els beneficis de l’ortodòncia Invisalign a Lleida

ortodoncia-invisalign-lleida

El camí cap a un somriure perfecte està cada vegada més al teu abast gràcies als avanços en la tecnologia dental. A Institut Dental Ilerdent de Lleida, oferim el tractament d’ortodòncia Invisalign, una solució innovadora per corregir l’alineació de les teves dents de manera discreta i còmoda.

Què és l’ortodòncia Invisalign?

Invisalign és un tractament d’ortodòncia que utilitza alineadors transparents i extraïbles per corregir les posicions de les dents. Aquesta alternativa als brackets tradicionals ha guanyat popularitat a causa de la seva comoditat i discreció, permetent als pacients corregir el seu somriure sense alterar la seva aparença o estil de vida.

El procés de l’ortodòncia Invisalign a Lleida

A Institut Dental Ilerdent, el procés de tractament amb Invisalign comença amb una consulta inicial, on els nostres especialistes avaluïn el teu cas i determinen si Invisalign és l’opció correcta per a tu. Després, es realitza una presa de mesures i es genera un pla de tractament personalitzat. Un cop els alineadors són creats, t’ensenyaran com utilitzar-los i mantenir-los.

Avantatges de l’ortodòncia Invisalign a Institut Dental Ilerdent

Discreció

Invisalign ofereix l’avantatge de ser gairebé invisible, permetent-te corregir el teu somriure sense que gairebé ningú s’hi adoni. Això és especialment beneficiós per als adults i adolescents que poden sentir-se cohibits pels aparells ortodòntics tradicionals.

Comoditat

Els alineadors d’Invisalign són extraïbles, la qual cosa significa que pots treure-t’els per menjar, beure i realitzar la teva rutina d’higiene oral. Això fa que el tractament sigui més còmode i fàcil de gestionar en comparació amb els brackets i fils tradicionals.

Per què triar Institut Dental Ilerdent per a la teva ortodòncia Invisalign a Lleida?

A Institut Dental Ilerdent, comptem amb un equip de professionals altament capacitats en el tractament d’ortodòncia Invisalign. Ens enorgulleix oferir una atenció personalitzada a cada pacient, assegurant-nos que rebi el tractament més adequat per al seu cas específic. A més, el nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del pacient ens converteix en l’elecció ideal per a la teva ortodòncia Invisalign a Lleida.

En resum, si busques un tractament d’ortodòncia eficaç, còmode i discret a Lleida, Invisalign a I

pot ser l’opció perfecta per a tu. Contacta amb nosaltres per programar la teva consulta inicial i donar el primer pas cap al somriure que sempre has somiat.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…