Horari d’estiu

De dilluns a dijous: 9h – 20h

Divendres de 9h – 17h

Dissabtes tancat

blog

El CECELL Volei aposta per la seguretat i el rendiment esportius, amb l’ILERPROTECT®

Montse Nadal, directora esportiva de CECELL, i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT® han signat aquest mes de desembre un acord de col·laboració que permetrà la introducció de l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, per la clínica lleidatana, en la pràctica del volei.

El Centre d’Esports del Camp Escolar de Lleida (CECELL) programarà també una sèrie de clínics, impartits per Ivan Raigal –assessor esportiu d’ILERPROTECT®–, amb l’objectiu que els jugadors i jugadores de l’entitat puguin conèixer les especificitats tècniques i prenguin consciència de l’ús del protector per tal de protegir-se i, alhora, canalitzar la força de forma adequada protegint les dents i la musculatura, a més d’augmentar-ne el rendiment.

D’altra banda, els socis i sòcies del CECELL, també accediran a un conveni gratuït amb la clínica Ilerdent per accedir als seus serveis i tractaments odontològics amb un 10% de descompte en la llista de preus i gratuïtats i bonificacions especials.

El CECELL neix el 1988, per iniciativa de les AMPES dels instituts de batxillerat “Màrius Torres”, “Joan Oró” i “Samuel Gili i Gaia” de Lleida, amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que li cedeix la gerència del Camp Escolar. El CECELL esdevé una eina fonamental en la formació esportiva i educativa dels alumnes dels instituts i, també, té el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, que li concedeix un Centre de Tecnificació de Voleibol, únic centre d’esports d’equip existent a Lleida en aquells moments. El CECELL va passar per diverses etapes tenint equips en diferents modalitats esportives, per especialitzar-se posteriorment en voleibol i, en l’actualitat, exclusivament en categories femenines.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…