Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

El Club Patí Vila-Sana s’uneix a l’hoquei d’ILERPROTECT®

Ramon Porta, responsable de l’Hoquei Vila-Sana, i Ivan Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT® han formalitzat aquest mes de novembre, el conveni de col·laboració mitjançant el qual, la clínica dental ILERDENT, fabricant dels protectors bucals esportius d’alt rendiment, fets a mida, passarà a ser proveïdora del club.

L’acord –que inclou una extensió de cobertures en salut dental amb descomptes d’un 10% en la llista de preus de la clínica i prestacions bonificades i/o gratuïtes– preveu la celebració de clínics de familiarització amb el dispositiu perquè els entrenadors i jugadors coneguin els beneficis del protector; a més d’un preu bonificat de 60 euros (preu habitual 195) per promoure el seu ús.

Miquel Gensana, gerent d’ILERPROTECT®-Ilerdent, ha manifestat “l’especialització en el disseny i producció del nostre protector. Amb la incorporació del Vila-Sana i junt amb el Lleida Llista Blava, l’Hoquei Alpicat, el club Patí Bell-lloc i l’hoquei Mollerussa; ja són cinc els clubs d’hoquei que utilitzen el dispositiu. Això ens permet desenvolupar i testar les especificitats del protector en l’esport de patí. Amb més d’una trentena d’entitats esportives adscrites als nostres convenis ja tenim línies per al bàsquet, el futbol, el pilotatge de vehicles, la gimnàstica esportiva… i moltes altres disciplines”.

El Club Patí Vila-Sana, que en l’actualitat té vuit equips, va néixer l’any 2003 de la mà d’uns quants pares encapçalats per l’actual president. A l’estiu, el club organitza un campus d’hoquei a vila-sana perquè nens i nenes de 3 a 12 anys puguin gaudir d’aquest esport fomentant la companyonia i treball en equip alhora que gaudeixen de l’esport en general i de l’hoquei en particular.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…