Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

El teu dentista d’urgències a Lleida, confia amb Ilerdent

Quan parlem d’urgències dentals podem entendre dues coses, la primera és degut a un accident que no esperàvem i l’altra és que tinguem algun problema dental que empitjora de sobte o apareix algun problema que no esperàvem i aleshores hem d’acudir al dentista d’urgències a Lleida el més aviat millor.

Problemes més freqüents en urgències dentals

Com ja hem comentat abans entenem per urgències dentals alguns problemes que ens poden aparèixer per diferents causes i inclús algunes urgències poden aparèixer quan estem realitzant un tractament amb el mateix dentista.

És important tenir a disposició un dentista de confiança al que puguem acudir quan ens succeeixi algun dels problemes que podrem veure a continuació. Sabem que a vegades resulta incòmode visitar al dentista, però és important prevenir qualsevol problema de salut bucodental que pugui empitjorar posteriorment.

Problemes durant un tractament

Durant el transcurs d’un tractament, com per exemple, la utilització de brackets, tractaments d’implants dentals, etc. Ens pot passar que durant el tractament tinguem algun problema que s’hagi de solucionar el nostre dentista pel correcte seguiment del tractament.

Per aquesta raó, és important confiar en un dentista que pugui atendre’ns en qualsevol moment i solucionar els teus problemes d’urgències dentals i pugui garantir un servei per possibles problemes i un bon seguiment.

Dolor bucal

Un dels problemes en urgències dentals més comuns és el dolor en alguna part bucal com per exemple alguna peça dental o teixit. Això pot ser degut a l’aparició d’alguna càries, alguna infecció o el creixement dels queixals del seny.

No acostumen a ser problemes molt greus si es detecten a temps i es visita al dentista el més aviat millor, d’aquesta manera el tractament és més lleu que si el problema es complica.

Accidents dentals

Entenem per accidents dentals la pèrdua o fractura d’una peça dental a causa d’algun cop o accident. És el tractament més recurrent quan pensem en problemes d’urgències dentals, tot i que no és el més dolorós, tot i que estèticament sí que ens pot molestar més.

Davant d’aquestes situacions es pot substituir provisionalment per una funda dental abans de realitzar una altra intervenció com un implant dental o en cas de fractura la reconstrucció de la peça dental.

La teva salut bucodental a les mans d’Ilerdent

A Ilerdent podràs trobar sempre aquests serveis d’urgències dentals a mida per a cada tipus d’urgència i de pacient. No dubtis en posar a les nostres mans la teva salut bucodental sobre tot davant de situacions d’urgències dentals. Contacta amb nosaltres a través del telèfon 973 24 99 24 i tindràs sempre a la teva disposició els millors professionals.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…