Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

El teu tractament Invisalign a Lleida

Que és Invisalign?

El procés de fabricació per a la creació d’aquestes fèrules és ràpid i a la vegada permet una personalització detallada de cada una d’elles.

Aquests dispositius pràcticament transparents s’utilitzen amb la finalitat de poder ficar rectes les dents de forma continuada amb el canvi i l’evolució de les fèrules que s’utilitzen al llarg del tractament.

El sofisticat Software està dissenyat perquè aquest tractament permeti recol·lorar les peces dentals dels pacients mitjançant una “predicció virtual”, gràcies a això, els dentistes poden conèixer a través de la simulació els moviments que realitzaran les peces dentals, així com el seu resultat final. Els pacients també podran veure com és recol·loquen les seves dents inclús abans d’haver començat el tractament.

Invisalign o brackets

En el moment d’escollir quin tractament traurà el teu millor somriure, haurem de valorar prèviament altres sistemes d’ortodòncia. En aquest cas, la comparació es farà amb una altra tècnica que també va revolucionar el sector de l’ortodòncia: els brackets fixes.

Brackets fixes

El funcionament d’aquest tractament d’ortodòncia consisteix en l’ús de brackets fixes que és subjecten per una tira de ferro que realitza el desplaçament de les dents fins a aconseguir una posició alineada d’aquestes.

Aquests són visibles pel seu color platejat que fan que es contrasti amb la peça dental. Cada brackets s’adhereix a la superfície de la dent sense envoltar-la. Són aparells que no es poden extraure fins que el pacient no ha arribat al final del tractament, ja que del contrari, no s’arribaria a obtenir un resultat final òptim.

El seu principal avantatge és que poden resoldre qualsevol mena d’oclusió dental.

Invisalign

Aquest tractament requereix l’ús d’una sèrie d’alineadors transparents extraïbles, que gràcies a la seva tecnologia poden mostrar els resultats i l’evolució que tindrà el pacient abans d’iniciar el tractament.

Els alineadors s’utilitzen una mitjana de 22 hores diàries i s’han de canviar cada 10 o 15 dies aproximadament. A més a més, no requereixen limitacions en quant a hàbits alimentaris per poder-ne fer ús d’aquests.

Algunes de les recomanacions que es donen en el moment de sotmetre’s a aquest tractament d’ortodòncia són que no s’ha d’ingerir aliments o begudes (excepte aigua) amb les fèrules posades i que els pacients que siguin fumadors se les hauran de treure quan fumin.

Pel que fa a la higiene que s’ha de mantenir, és la recomanada habitualment pels dentistes; rentar-se les dents després de cada menejar.

Avantatges i inconvenients d’Invisalign

Avantatges d’Invisalign

Els pacients trien aquest sistema com a primera opció per l’ideal estètic que ofereixen durant el tractament. A diferència d’altres aparells d’ortodòncia més visibles, Invisalign permet que les seves fèrules siguin pràcticament imperceptibles a la vista.

La comoditat i la senzillesa d’aquests aparells és una altra de les seves principals avantatges ja que gràcies al seu sistema ClinCheck, es pot remoure la fèrula sempre que sigui necessari, així com conèixer l’evolució que tindrà el tractament.

El seu sofisticat sistema permet examinar quines són les posicions dentals que aniran millor per la boca del pacient, guiant així de forma progressiva tot el tractament sempre cap als millors resultats.

Els pacients no sofreixen irritacions bucals ni patiran l’aparició de llagues durant aquest tractament, també és important destacar que té una duració molt menor en el temps en comparació amb altres sistemes d’ortodòncia.

Inconvenients d’Invisalign

L’únic inconvenient que pot generar aquest tractament és la constància i el compromís que han de tindre els pacients a l’hora de seguir tot el tractament fen un ús correcte de les fèrules. Al contrari, si no es duen de forma continuada, es pot veure afectat el procediment del tractament d’ortodòncia.

A Ilerdent volem posar a la teva disposició els millors tractaments d’ortodòncia Invisalign a LleidaPer això, comptem amb un equip especialitzat en ortodòncia que ofereix les millors garanties quant a processos i resultats dels tractaments.

Visita a la nostra Clínica Dental a Lleida o consulta la nostra web per contactar amb nosaltres.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…