Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Emblanquinament Dental Lleida

A Ilerdent t’oferim emblanquiments dentals a Lleida amb els millors professionals del sector. Aquests tractaments no són únicament estètics sinó que requereixen també coneixements d’odontologia, per aquesta raó es recomana realitzar-los en clíniques dentals especialitzades.

Què és un emblanquiment dental?

Els emblanquiments dentals a Lleida, tenen com a objectiu eliminar les taques a les dents, permetent així que el nostre somriure tingui un to més blanc i brillant. Les tècniques que es practiquen per realitzar-lo requereixen un diagnòstic previ adequat, així com una planificació dels procediments a seguir per garantir els millors resultats.


Causes de l’enfosquiment de les dents

Les alteracions de la tonalitat dental poden estar produïdes per una inadequada higiene dental així com pel consum de determinats productes. Existeixen dos tipus de taques:

Taques intrínseques o endògenes: són aquelles que afecten les dents en la seva fase de formació. Poden ser causades pel consum de determinats medicaments o per una deficiència vitamínica.

Taques extrínseques o exògenes: es produeixen pel contacte amb agents que pigmenten presents en determinats aliments com begudes, o pel consum de productes com el tabac. Aquestes taques també poden ser produïdes per l’ús continuat de determinats col·lutoris orals o pastes dentífriques.

Tipus d’emblanquiments dentals que es poden fer a Lleida

Les tècniques d’emblanquiment dental consisteixen en l’aplicació d’un gel blanquejador que a través de la radiació d’una llum freda permet l’oxigenació de les dents desfent així la pigmentació de l’esmalt enfosquit. Tots els tractaments han d’estar supervisats per un dentista.

Tipus d’emblanquiments externs que podem trobar:

Emblanquiment de llum LED o llum freda

Exposar-se a un emblanquiment dental amb llum LED requereix la col·locació d’un gel específic sobre les dents i l’aplicació d’una llum freda que permet actuat sobre l’esmalt directament. La llum LED absorbeix el gel blanquejador aplicat sobre la dent, permetent així fer més clar l’esmalt. L’emblanquiment dental amb llum freda requereix una preparació prèvia del pacient en la que es protegeixen i aïllen les genives i els llavis.

També es recomana realitzar una neteja de boca prèviament al tractament, amb la finalitat de garantir els màxims resultats.

Aquests tipus d’emblanquiment dental és el més ràpid i eficaç i permet l’obtenció de resultats visibles des de la primera sessió.

Emblanquiment dental amb fèrules

Prèviament, s’han de confeccionar fèrules a mesura per als pacients, fabricades amb materials acrílics. Dins d’aquestes fèrules es troben uns revestiments on s’ha d’aplicar la quantitat necessària de gel blanquejador que posteriorment es col·locarà a la boca.

Cada nit, el pacient administrarà una quantitat específica a les seves fèrules i se les col·locarà. Tot ha d’estar establert sota les pautes encomanades pel dentista.

Emblanquiment dental combinat

Aquest tractament requereix la combinació de l’emblanquiment dental amb llum LED i  l’emblanquiment dental amb fèrules. La suma dels dos tractaments ofereix uns resultats més duradors i resistents amb el pas del temps. Aquest tractament s’aplicarà tant en sessions a la clínica com el pacient per si sol a casa seva.

Dissenyem el teu somriure 3D amb mock-up

Realitzar un emblanquiment dental a Lleida no és igual en totes les clíniques, a Ilerdent volem oferir la màxima qualitat als nostres clients i per això fem ús de les últimes tecnologies i la innovació a l’hora de preparar els nostres dissenys.

A Ilerdent simulem per ordinador somriures 3D i mostrem als nostres clients com els hi quedaria. L’estudi de disseny de somriures d’Ilerdent permet fer una detallada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció amb silicona de la pròtesi definitiva. D’aquesta manera es pot comprovar l’aspecte de la nostra dentadura, sense simulacions ni realitats virtuals.

Vols més informació sobre els Emblanquiments Dentals a Lleida d’Ilerdent? Truca’ns! 973 281 111 

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…