Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Estètica dental: gent sana, gent guapa

El concepte de l’estètica i el de la salut dental estan íntimament lligats. Una boca amb mal aspecte és, en moltes ocasions, el reflex de la malaltia bucodental o l’anunci d’altres patologies que es produiran si no es corregeix la situació.

També és notable, l’impacte psicològic que produeix tenir “una boca lletja”. Quan la situació provoca inseguretat sobre el propi aspecte o rebuig en les persones amb les quals ens relacionem, també acaba afectant la nostra vida quotidiana, personal i professional. És per això que qualsevol d’aquests símptomes estètics, apreciables a simple vista, és motiu més que suficient per visitar l’odontòleg.

L’estètica dental ha esdevingut en els últims anys un camp desenvolupat i innovador que ofereix múltiples i beneficioses solucions, moltes d’elles associades a l’alta tecnologia. En aquest sentit, la clínica dental Ilerdent incorpora aparatologia i software digital d’última generació, per oferir resultats de llarga durada, si no, definitius.

FACETES DENTALS (CARILLES)

Tenir unes dents irregulars o amb imperfeccions d’esmalt i color, distorsiona el nostre somriure. A Ilerdent  oferim una solució estètica d’alta qualitat mitjançant les facetes dentals (carilles). Es tracta d’uns laminats de porcellana o composite, fabricats a midaque se superposen sobre les dents naturals, redibuixant i alineant els perímetres dentals de totes les peces fins a encaixar en una dentadura perfecta en forma i color. 

DISSENY DE SOMRIURES 3D: MOCK-UP

A Ilerdent, fem un pas endavant respecte de les simulacions per ordinador i oferim als nostres pacients Somriures 3D que es poden “emprovar”. L’estudi de disseny de somriures d’ilerdent permet una acurada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció (mock-up) en silicona de la pròtesi definitiva que durà el pacient. Així, es pot comprovar l’aspecte real de la nostra dentadura, sense simulacions ni “realitats virtuals”, un cop acabat el tractament.

EMBLANQUIMENT DENTAL

L’emblanquiment és una tècnica d’estètica dental àmpliament reconeguda i implantada que permet recuperar el color natural de les dents. A Ilerdent apostem per tecnologia amb llum led de darrera generació. La major part dels pacients responen bé al tractament d’emblanquiment, excepte aquells amb tincions per tetraciclines (colors marrons o grisos), encara que en aquests casos es recomana l’emblanquiment ambulatori per un període més llarg que pot arribar als tres o sis mesos. D’aquesta manera s’obtindran emblanquiments segurs i graduals encara que segueix resultant difícil fer un pronòstic sobre el color final.

Descarregueu els xecs de PRIMERA VISITA GRATUÏTA I DEMANEU CITA PER INFORMAR-VOS A ILERDENT  https://ilerdent.com/promocions/

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…