Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Facetes dentals: somriu sense por


Ilerdent ofereix tres tècniques d’estètica dental punteres, per millorar l’aspecte i, també, l’autoestima

L’odontologia emocional és un camp que analitza l’impacte que té la salut bucodental en el benestar psicològic de les persones. En el camp de l’estètica, s’avalua com afecta l’aspecte dental a la nostra autoestima i, també, al mode com ens relacionem amb els altres.

La boca amb dents irregulars o amb imperfeccions –més o menys notables- d’esmalt i color, provoca en moltes persones una sèrie de complexos que els autolimita en la seva vida personal o professional. Una situació que també es produeix en sentit invers, quan les persones amb les quals ens relacionem perceben la nostra imatge com a descuidada o poc saludable.

El cert és que, si el problema és de salut, cal fer-ne el diagnòstic i seguir un tractament odontològic concret i prescrit (periodòncia, ortodòncia, implantologia…). Ara bé, si parlem d’una qüestió purament estètica, són moltes les opcions a triar –prèvia avaluació facultativa– i molt satisfactòries.

A Ilerdent s’ofereixen diversos tractaments, tots ells desenvolupats a partir de tecnologia puntera i equips professionals especialistes. A més, la clínica lleidatana hi inclou un estudi de disseny de somriures previ, que permet la simulació virtual de resultats, abans d’iniciar el procés.

FACETES DENTALS

La primera de les solucions estètiques que ofereix Ilerdent són les facetes dentals (carillas dentales). La tècnica consisteix a superposar sobre les dents del pacient unes làmines fabricades a mida, per redibuixar i alinear els perímetres de totes les peces fins a encaixar en una dentadura perfecta en forma i color. Aquesta opció empra materials de la màxima qualitat com són la ceràmica feldespàtica (facetes de porcellana) o composite (resina), entre altres.

DISSENY DE SOMRIURES 3D: MOCK-UP

Els Somriures 3D d’Ilerdent és una proposta innovadora, tant per la tecnologia com pels bons resultats assolits, que es poden “emprovar”. Amb una acurada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció en silicona (mock-up) de la pròtesi definitiva, el pacient pot comprovar l’aspecte real que tindrà, un cop acabat el tractament.

EMBLANQUIMENT DENTAL

L’emblanquiment és la tercera de les solucions estètiques d’Ilerdent. Aquesta tècnica, àmpliament reconeguda i implantada, permet recuperar el color natural de les dents mitjançant l’aplicació de llum LED de darrera generació. Tot i que la major part dels pacients responen bé al tractament d’emblanquiment, la tècnica no està recomanada per atots els casos i té certes limitacions per a les persones amb tincions per tetraciclines (colors marrons o grisos). En aquest cas, el facultatiu avalua l’efectivitat de tractaments associats de suport i de manteniment –domiciliaris o ambulatoris– i informa el pacient de l’expectativa de resultats perquè pugui prendre la decisió més idònia.

Per a més informació sobre els tractaments d’estètica dental d’Ilerdent es pot contactar amb l’Àrea d’Atenció al Pacient, trucant al 973 28 11 11 o demanant la cita online a https://ilerdent.com/cita-online/

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…