Horari d’estiu

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

tractaments

FÈRULES D'AVANÇA MANDIBULAR

A la Unitat Especialitzada del Son d’Ilerdent donem solució als teus problemes d’atenció, roncs i apnees obstructives del son.

L’eficàcia dels nostres tractaments resideix en les fèrules d’avançament mandibular fetes a mida per especialistes del son i que han estat patentades.

A Ilerdent busquem la millor sol·lució per al tractament del ronc i de la síndrome d’apnea obstructiva del son. Mitjançant fèrules d’avanç mandibular i fèrules linguals.

Fèrules d’avanç mandibular a mida. Gràcies a aquestes, les vies respiratòries es mantenen obertes de forma mecànica durant el son i s’evita la seva contracció, provocada per la hipotonia muscular de la llengua i les parts toves confrontants. La pressió necessària serà determinada i ajustada individualment en un laboratori del son.

Fèrules d’avanç mandibular estàndard. Gràcies a aquestes, es pot evitar el bruxisme. El bruxisme és causat per l’excessiva activitat del múscul mandibular, per la qual cosa col·locant SLEEP RIGHT entre les dents, s’interromp el cruixit d’aquests.

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…