tractaments

FÈRULES D'AVANÇA MANDIBULAR

A la Unitat Especialitzada del Son d’Ilerdent donem solució als teus problemes d’atenció, roncs i apnees obstructives del son.

L’eficàcia dels nostres tractaments resideix en les fèrules d’avançament mandibular fetes a mida per especialistes del son i que han estat patentades.

A Ilerdent busquem la millor sol·lució per al tractament del ronc i de la síndrome d’apnea obstructiva del son. Mitjançant fèrules d’avanç mandibular i fèrules linguals.

Fèrules d’avanç mandibular a mida. Gràcies a aquestes, les vies respiratòries es mantenen obertes de forma mecànica durant el son i s’evita la seva contracció, provocada per la hipotonia muscular de la llengua i les parts toves confrontants. La pressió necessària serà determinada i ajustada individualment en un laboratori del son.

Fèrules d’avanç mandibular estàndard. Gràcies a aquestes, es pot evitar el bruxisme. El bruxisme és causat per l’excessiva activitat del múscul mandibular, per la qual cosa col·locant SLEEP RIGHT entre les dents, s’interromp el cruixit d’aquests.