Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Deixar de roncar, respirar, dormir: descansar

Deixar-de-roncar-respirar-dormir-descansar

Noves fèrules a mida, per al tractament d’apnees lleus i moderades a Ilerdent

L’Apnea Obstructiva del Somni és un trastorn respiratori que afecta el descans, a la salut i la qualitat de vida. Durant el son, la respiració s’interromp de forma repetida (apnea) a causa de la relaxació muscular que bloqueja la via respiratòria, impedint que l’aire arribi als pulmons. Un trastorn que es pot tractar i en el qual la Unitat del Son d’Ilerdent està especialitzada.

A l’ampli catàleg de fèrules d’avanç mandibular emprades per pal·liar aquest tipus d’apnees lleus i moderades i el ronc, la clínica lleidatana afegeix ara l’OrthoApnea NOA, l’únic dispositiu fet a mida i en funció de la morfologia i els moviments mandibulars del pacient.

L’aparell consta d’una fèrula superior i inferior articulades que mantenen la mandíbula avançada, alliberant la via respiratòria i millorant el flux d’aire durant el son. Fabricat amb un material molt lleuger, resistent i flexible, el dispositiu té un volum reduït ocupant un espai mínim en boca, aconseguint així una comoditat òptima durant el seu ús.

Cal recordar que el ronc és un símptoma comú de l’Apnea Obstructiva del Somni i està demostrat que, tot i que les persones que la pateixen no gaudeixen d’un descans de qualitat, més del 80% no han estat diagnosticades mai. Un risc per a la salut que pot derivar en patologies com la hipertensió, problemes cardíacs, obesitat o diabetis; i altres com la manca de concentració i de memòria.

Ilerdent recomana una primera visita (gratuïta) per avaluar l’estat del pacient i la idoneïtat de l’ús d’aquesta o altra fèrula. Es pot demanar cita trucant al 973 28 11 11 o a https://ilerdent.com/cita-online/

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…