Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

GBT-Airflow® Ilerdent: profilaxis oral ‘efecte spa’

guided-biofil-therapy

Ilerdent inicia l’estiu amb una novetat i millora important: la Guided Biofilm Therapy (GBT). Un innovador protocol de profilaxi oral (neteja dental), avalat per la comunitat científica internacional i fruit de nombrosos assaigs clínics, que garanteix millors resultats i menys molèsties per als pacients.

Les principals diferències entre la GBT-Ilerdent i la higiene convencional rauen que aquest nou protocol utilitza un revelador que permet visibilitzar la placa dental i realitzar una neteja localitzada, menys invasiva i respectant les zones lliures de tosca i teixits tous de la boca. A més, la tecnologia capdavantera de l’estació d’aplicació Airflow® supera amb escreix, l’eficàcia de la intervenció manual.

Per si no n’hi hagués prou, “com no cal polir perquè la superfície de la dent quedi completament neta, la higiene resulta tan agradable que podríem dir, provoca un ‘efecte spa’!”, explica Miquel Gensana Ruestes, gerent de la clínica lleidatana Ilerdent.

GBT-Airflow® Ilerdent: PER A TOTHOM!

Múltiples i bones raons per optar per aquesta nova forma de profilaxi oral i fer-ho de forma avantatjosa amb els nous “Packs GBT-Airflow® Ilerdent”, pensats per a tots els públics.

Si parlem de nens i nenes, el “Pack Infantil GBT-Airflow® Ilerdent Prevenció”, inclou una sessió d’educació d’Higiene Bucodental mitjançant l’aplicació del revelador de placa que, una vegada activat, es torna lilós amb més o menys intensitat segons el temps que porti la tosca dipositada en aquest punt. És a partir d’aquest cronograma, que la higienista dental mostrarà al pacient les zones que cal netejar millor i li aconsellarà com i quan fer el raspallat dental. Tot seguit, sessió d’Airflow® i fluorització tòpica per regenerar l’esmalt dental.

També els pacients de periodòncia tenen un bon aliat als “Pack GBT-Airflow® Ilerdent Prevenció i Manteniment Periodontal”. Les nombroses i freqüents higienes dentals necessàries per al manteniment de genives fan recomanable aquest tractament que, molt menys invasiu, és especialment ‘protector’ amb els teixits tous de la boca.

I, finalment, el “Pack GBT-Airflow® Ilerdent Manteniment d’Implants”. Una opció dissenyada per preservar implants i dents dels micro-impactes que genera el poliment durant la higiene tradicional.

Per informar-se de qualsevol d’aquests “Packs GBT-Ilerdent”, només cal demanar cita per a ‘Primera Visita Informativa GBT Gratuïta’ al 973281111 o al web.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…