Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Grup Ilerdent amplia la seva donació de material sanitari a les Infermeres de Lleida a través del seu laboratori protètic, iLab-17

Miquel Gensana, gerent de Grup Ilerdent, ha fet entrega d’un segon lot de material sanitari a Lourdes Terés, membre de la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL), perquè les Infermeres de Lleida ampliïn la cobertura que l’entitat està donant als centres.

La donació ve aquesta vegada de la mà d’iLab-17, el laboratori protètic de Grup Ilerdent, i inclou 600 guants, 120 mascaretes, 200 gorros quirúrgics, 500 peücs, 600 tovalloletes desinfectants; així com alcohol, spray desinfectant per a superfície i gel hidroalcohòlic.

Miquel Gensana ha explicat que “és molt important que tots els que tenim material sanitari al magatzem, alliberem els estocs per aprovisionar els sanitaris i pacients dels centres assistencials de Lleida. Tots hem tingut o tenim algú en una residència geriàtrica o un centre especial i sabem com és de complicat tenir cura de les persones que hi viuen en una situació, diguem-ne, normal. Així que, en aquest moment excepcional com aquesta en la que el risc de contagi és tan alt, no cal dir que mai una mascareta o uns guants seran més valuosos”.

Gensana ha volgut agrair el compromís dels professionals de la salut i ha dit que “el paper que estan jugant les Infermeres de Lleida és essencial. La nostra ciutat només es farà forta si junts i amb responsabilitat fem front a aquesta situació excepcional. Quedeu-vos a casa”.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…