Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent activa el PLA RENOVE DIGITAL per a pacients amb fèrula de descàrrega

L’Institut Dental Ilerdent avança en tecnologia digital i incorpora a l’àrea de fabricació de fèrules de descàrrega la metodologia Ilerdent. I ho fa amb un Pla Renove Fèrula Digital que permetrà als seus pacients substituir l’antic dispositiu per aquest d’alta precisió per només 135 euros (el preu de venda habitual és de 250 euros).

I és que la reproducció de l’arc dental del pacient és pràcticament absoluta, gràcies al flux digital 100% continu durant la producció que replica amb exactitud les imatges, captades i processades en alta definició, modelant la fèrula amb materials biocompatibles de la màxima qualitat.

El resultat, una fèrula de descàrrega tan precisa que elimina, pràcticament, la necessitat de retocs d’oclusió amb la consegüent reducció de temps de fabricació i adaptació, que reverteix en la comoditat del pacient.

Les fèrules de descàrrega milloren el descans i estan especialment recomanades per a pacients amb bruxisme. La fèrula es presenta en un complet estoig que inclou el manual d’ús i conservació del dispositiu, un agradable esprai sabor menta per aplicar abans de cada ús, l’estoig de transport i algunes pastilles d’higiene.

Per accedir al Pla Renove Fèrula Digital d’Ilerdent cal demanar cita trucant al 973 28 11 11.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…