Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent, centre d’excel•lència en desinfecció i esterilització

L’Institut Dental Ilerdent s’ha sotmès a auditoria de Clinical Reference, a petició pròpia, amb l’únic objecte que l’agent certificador revisés i acredités les millores introduïdes en l’Àrea Certificada d’Esterilització de la clínica i els protocols que s’han vist ampliats amb la COVID19.

L’empresa certificadora ha resolt l’Excel·lència en Desinfecció i Esterilització d’Ilerdent que renova els segells de control químic hèlix, control biològic i traçabilitat del procés d’esterilització (ISO 11140:2005 / ISO 11138:2005 / ISO 17665:2007), fins al juliol de 2023.

La clínica dental lleidatana compta així amb l’aval d’aquest agent extern independent com a garantia de l’assistència sanitària segura i d’acord amb les bones pràctiques mèdiques i que confirma que la clínica disposa dels procediments, controls externs i equipament òptims, d’acord amb la normativa vigent, que garanteixen la seguretat del pacient en enfront de la transmissió d’infeccions, tal com exigeix el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la normativa europea més exigent en matèria sanitària i, en aquests moments, la crisi sanitària de la COVID19.

ESTERILITZACIÓ DE L’INSTRUMENTAL I SOSTENIBILITAT

La gran quantitat de residus que està originant la COVID19 apressa per buscar solucions a les tones i tones de material sanitari d’un sol ús, de difícil recuperació i amb un alt risc d’infecció en la gestió. És per això que Ilerdent ha reforçat l’Àrea d’Esterilització Certificada que té a la clínica per prioritzar l’ús d’instrumental i material no fungible i ha blindat la seva manipulació fins a l’esterilització per eliminar el risc de contagis. “A Ilerdent apostem per una sostenibilitat circular que contempla la reducció al 100% del residu, la reutilització de material multiús amb sistemes d’esterilització i asèpsia clínica i, per últim, garantir el 100% del reciclatge amb un acurat sistema de recollida selectiva”, explica Miquel Gensana.

Peu de foto: Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent; i Pilar Sánchez de Clinical Reference

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…