Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent i La Torxa s’alien per vetllar per la salut mútua

Ilerdent y La Torxa se alían para velar por la salud mutua

La clínica dental lleidatana hi donarà suport per millorar l’educació en salut bucodental dels socis i sòcies de l’entitat, alhora que els centres ocupacional i especial de treball de l’associació s’incorporarà com a proveïdor de l’empresa.

L’Institut Dental Ilerdent i l’associació La Torxa han arribat a un acord per alinear estratègies i objectius i “vetllar per la salut mútua”, ha explicat Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent. Amb aquesta voluntat, Ilerdent donarà accés, de forma gratuïta i/o bonificada, als serveis de salut bucodental als socis i sòcies de l’entitat i llurs famílies. A més, s’impartiran xerrades adaptades d’educació i promoció de la higiene i cura dentals perquè prenguin consciència de la importància de tenir una boca sana i adquirir hàbits saludables.

El compromís de col·laboració es va forjar durant la visita que el responsable de la clínica dental lleidatana va fer el passat mes de maig a les instal·lacions del centre que l’entitat té a La Caparrella. Acompanyat de la presidenta de La Torxa, Montse Martí; la directora social del centre, Sònia López; i de Quim Gustà, voluntari de l’associació; Gensana va conèixer l’acció social, terapèutica i d’inserció laboral que realitza La Torxa, “essencial i no tan visible com mereix”.

Respecte d’aquesta essencialitat i invisibilitat, Ilerdent va prendre el compromís de contractar els serveis i adquirir els productes que fabrica La Torxa; i, a més, el de donar suport a la difusió de la seva activitat “perquè més empreses s’hi adhereixin i així garantir la continuïtat assistencial i laboral d’aquestes persones que són part de la nostra comunitat, en un entorn amable, integrador i fet a la seva mida”.

La Torxa

L’associació La Torxa és una entitat d’utilitat pública i sense afany de lucre que es dedica a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i /o malaltia mental en els àmbits personal, social i laboral.

Sigui en l’àmbit laboral o terapèutic, l’entitat pretén oferir una atenció interdisciplinària centrada en la persona per tal de millorar la qualitat de vida i el nivell d’inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual ateses. D’entre els serveis que ofereix l’entitat destaquen el Centre Ocupacional, alternativa terapèutica adaptada per als usuaris i usuàries; el Centre Especial de Treball, alternativa laboral —també adaptada— on es fan treballs de manipulacions de paper i cartó, industrials i alimentaris; la Secció de Jardineria, dedicada al manteniment d’espais verds; la Llar Residència i l’Entitat de Suport.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…