Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent i l’IRBLleida renoven la col•laboració per a la recerca biomèdica

Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana Ilerdent, i  Josep Maria Bosch, responsable de promoció de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré han renovat avui, dia 13 d’octubre, l’acord mitjançant el qual la clínica dental lleidatana contribueix al finançament dels projectes de recerca desenvolupats per l’IRBLleida en el camp de la biomedicina.

“Aquest està sent un any difícil per a tothom i, tot i la situació econòmica, hem de fer l’esforç per mantenir el finançament de la recerca. Si no investiguem, si no avancem en ciència, difícilment podrem superar aquesta i altres malalties que afecten tantes i tantes persones en el dia a dia”, ha manifestat Gensana.

AGRAÏMENT ALS TREBALLADORS DE L’ENTORN SANITARI

El conveni, a més de l’aportació econòmica, contempla la prestació bonificada de tractaments dentals per als treballadors – i els seus familiars – de l’IRBLleida, H.U.A.V., H.U.S.M. i C.A.P, amb un 10 de descompte en la llista de preus i altres serveis gratuïts. Aquest acord es veurà millorat enguany amb una bonificació addicional, per la qual cosa tots els professionals que treballen en l’àmbit de la salut –incloses les professions no sanitàries– gaudiran d’un descompte consolidat del 15%, fins al 31 de desembre de 2020.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…