Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent llança la seva campanya de Nadal posant en valor la proximitat

Ilerdent Nadal 2022

“Els teus i la teva clínica dental a casa: això és Nadal” aixopluga la promoció que vol conscienciar de la importància de la salut com a regal

La tradicional campanya de Nadal de Grup Ilerdent s’inspira enguany en els valors que ens són propers, com ara la família. Sota l’eslògan “Els teus i la teva clínica dental a casa: això és Nadal” apel·la als valors de proximitat sobre els que la clínica dental lleidatana ha bastit una cartera de pacients que abasta totes les terres de Lleida i la Franja de l’Aragó.

Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent, creu “que aquestes dates tan assenyalades ens recorden a tots el que realment importa i que acostuma a estar molt a prop, tot i que a vegades no en som conscients”.

Durant la campanya, la clínica posa a disposició de lleidatans i lleidatanes l’opció de regalar tractaments dentals. “La salut és prou valuosa i important per guarnir el Nadal. Sorprendre algú amb uns implants o una ortodòncia pendent, és un gran regal. A més, oferim finançament per als tractaments més costosos”.

La campanya, que dura fins al 5 de gener, es completa amb la proposta de fer descàrrega directa dels xecs promocionals que la clínica dental té al seu web i afegir-los a altres regals, com a complement i de forma completament gratuïta. Al web es poden obtenir des de xecs amb una bonificació de 25 EUROS en higiene dental, fins a estudis gratuïts d’implantologia, ortodòncia, estètica dental o, fins i tot, de roncs i apnees lleus i moderades.

PROMOCIONS ILERDENT PER DESCARREGAR: https://ilerdent.com/promocions/

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…