Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent manté el servei de Teleassistència Mèdica, de forma gratuïta i permanent, per als seus pacient

A partir d’aquest mes de juny, Ilerdent instaura de forma definitiva i permanent el Servei de Teleassistència Mèdica Gratuïta (646 281111) per als seus pacients. “La iniciativa endegada durant la pandèmia ha donat molt bons resultats i, en moments crítics ha estat l’única via perquè els nostres pacients es poguessin atansar a la clínica. Aquesta proximitat ha permès que ningú es quedés enrere per les restriccions en mobilitat, solucionant el 100% dels casos, sigui per avaluació mèdica i prescripció via telefònica o, fins i tot, obrint la consulta amb cita prèvia quan ha estat necessari”, ha explicat Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent.

I és que, des del passat 13 de març, l’equip de recepció d’Ilerdent va coordinar les consultes telefòniques derivant-les al facultatiu corresponent que, accedint a l’historial del pacient, ha pogut fer la televisita. Un servei que la clínica mantindrà i assumirà el cost per oferir-lo a tots els seus pacients, pensant molt especialment en qualsevol situació similar i com un plus en comoditat per a la cartera de més de 30.000 pacients que acumula Ilerdent en els seus més de 25 anys d’existència.

MISSATGERIA INSTANTÀNIA SMS I WHATSAPP

En aquest mateix sentit, Ilerdent amplia altres serveis de telemedicina com són els Serveis de Missatgeria Instantània SMS i Whatsapp (646 281111), amb els que Ilerdent comunica els protocols a seguir en les visites a la clínica, promocions i informacions d’interès sobre salut bucodental.

“A Ilerdent, la comunicació interna és un camp consolidat. Amb el pacient com a centre, sempre hem treballat perquè la comunicació flueixi des de la recepció fins a cadascun dels metges, auxiliars… –de la clínica i les empreses associades del grup com el laboratori iLab-17– amb molt bons resultats que han incrementat l’índex d’èxit dels nostres tractaments i la comoditat dels pacients. En un segon pas, vam traslladar aquesta connexió a l’àmbit tecnològic 3D amb l’alineació de tots els equips diagnòstics, plans de tractament i tècniques de cirurgia assistida per ordinador. Aprofundir en aquesta estratègia, consolidant l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) com a eines de relació amb els nostres pacients –SMS, Whatsapp, Newsletter, web, xarxes socials…–, és una forma de garantir que la clínica és una porta oberta, de bat a bat, per als nostres pacients”, ha afirmat Miquel Gensana.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…