Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent obre tot l’estiu perquè no ajornis el teu tractament dental!

no cerramos en verano

La clínica dental lleidatana programa tractaments seriats, amb el menor nombre de visites possible i agenda preferent.

La clínica dental lleidatana Ilerdent no rebaixa l’activitat i es mantindrà oberta durant tot l’estiu, amb programació seriada i preferent per als tractaments de llarga durada.

L’objectiu és que els seus pacients aprofitin els mesos estivals per iniciar o completar aquells tractaments complexos que són difícils d’encaixar en l’agenda del dia a dia, mentre hom treballa. “Juliol i agost són mesos en què els pacients disposen de més temps per emprendre els tractaments de llarga durada. Més temps i, també, menys estrès laboral. Dues coses que afavoreixen l’èxit i recuperació de les intervencions. Això, ens permet programar sessions seriades més llargues i completar el tractament en menys cites. A més, podem unificar els temps de cicatrització i evitar dies de molèsties i/o dolor”, explicaMiquel Gensana Ruestes, gerent d’Ilerdent.

A més, durant el període estival, Ilerdent manté la Primera Visita Gratuïta, telefònica o presencial, per a qualsevol de les àrees i tractaments de la clínica: Implantologia 3D, Disseny de Somriure Digital, Ortodòncia, Periodòncia Làser de Díode, Estètica Dental o Profilaxi GBT Airflow. “El servei de primera visita és la nostra de forma de facilitar l’accés dels nostres pacients a tractaments adequats i adaptats a la seva salut. Previ radiodiagnòstic i valoració facultativa, els expliquem totes les opcions de tractament al seu abast. Sempre amb pressupost tancat”, explica Gensana.

Per programar visita cal trucar al 973 28 11 11 o sol·licitar cita on line a https://ilerdent.com/cita-online/

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…