Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent reforça l’agenda d’estiu per a garantir la continuïtat o inici de nous tractaments dentals

obrim-tot-estiu

El seguiment dels plans de tractament és una prioritat per Ilerdent i és per això que la clínica dental lleidatana obre portes durant tot l’estiu i ho fa amb totes les garanties per donar continuïtat assistencial als seus pacients.

“Cada any reforcem l’agenda per poder mantenir les programacions en curs i, alhora, donar cabuda a nous tractaments. L’estiu, contràriament al que hom pugui pensar, és una època ideal per iniciar tractaments de llarga durada. Tothom té més temps lliure i nosaltres tenim gran capacitat per compatibilitzar horaris o, fins i tot, programar tractaments seriats”, explica Miquel Gensana Ruestes, gerent d’Ilerdent.

Sens dubte, la programació seriada és l’opció preferida per a les persones que necessiten tractaments de certa complexitat i durada. La clínica dental dissenya sessions intensives amb l’objecte de concentrar el tractament, compatibilitzant fases i amb la consegüent reducció del nombre de sedacions o la simultaneïtat dels períodes de cicatrització. Menys sessions i menys dolor, amb les que es guanya temps i es millora la recuperació del pacient.

A més, durant el període estival, Ilerdent manté la Primera Visita Gratuïta, telefònica o presencial, per a qualsevol de les àrees i tractaments de la clínica: Implantologia 3D, Disseny de Somriure Digital, Ortodòncia, Periodòncia Làser de Díode, Estètica Dental o Profilaxi GBT Airflow. “El servei de primera visita és la nostra de forma de facilitar l’accés dels nostres pacients a tractaments adequats i adaptats a la seva salut. Previ radiodiagnòstic i valoració facultativa, els expliquem totes les opcions de tractament al seu abast. Sempre amb pressupost tancat”, explica Gensana.

L’horari d’obertura de la clínica durant els mesos de juliol és de dilluns a dijous, de 9 a 20 hores; i els divendres, de 9 a 17 hores. Per programar visita cal trucar al 973 28 11 11 o sol·licitar cita on line.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…