Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent ofereix reparacions Xpress de pròtesis dentals per garantir la comoditat dels seus pacients

Conscients d’aquesta problemàtica, a Ilerdent, disposen d’una ÀREA PROTÈTICA DE REPARACIÓ XPRESS – 2 HORES situada en el seu laboratori protètic dental propi (Ilab17), ubicat en el mateix edifici. D’aquesta manera, l’equip tècnics protètics i ceramistes pot treballar en coordinació amb el quadre mèdic d’especialistes per àrea de la clínica, perquè la comunicació metge-protètic sigui fluida i així obtenir els millors resultats per als pacients. A més, són els doctors d’Ilerdent qui formen el seu propi equip de tècnics, participant i adaptant el procés de fabricació de les pròtesis a les particularitats de cada pacient. Fet que permet augmentar les prestacions dels serveis i garantir:

• L’ús de materials de màxima qualitat en les pròtesis.

• Temps de lliurament ràpids i retocs immediats perquè les pròtesis siguin perfectes.

• Reparacions en 2 hores “garantides”.

• Preus molt competitius.

Ilab17 –fundat per Miquel Gensana Ruestes (Col·legiat 17) del Col·legi de Protètics Dentals de Catalunya i amb més de 30 anys d’experiència en el sector dental– compta amb les últimes tecnologies del mercat per resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir en el procés protètic.

DESTACATS

“Els doctors d’Ilerdent formen el seu propi equip de tècnics, participant i adaptant el procés de fabricació de les pròtesis a les particularitats de cada pacient”

“El manteniment de les pròtesis dentals és imprescindible per a la salut i comoditat del pacient”

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…