Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent renova el suport a l’IRBLleida per fer recerca biomèdica

Un any més, el grup odontològic Ilerdent de Lleida ha renovat el seu acord de col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré. Una col·laboració ja consolidada i amb la que la clínica dental vol refermar el seu suport a l’IRBLleida perquè, segons explica Miquel Gensana –gerent d’Ilerdent– “confiem que la investigació recuperi la normalitat perquè cal avançar i molt en salut”.

El conveni, amb dotació econòmica per als projectes de recerca desenvolupats per l’IRBLleida en el camp de la biomedicina, inclou convenis amb prestacions de tractaments dentals, bonificades o gratuïtes, per als treballadors i treballadores del mateix institut, així com dels hospitals universitaris Arnau de Vilanova (HUAV) i Santa Maria de (Lleida) o dels professionals de l’Atenció primària (CAP).

Pel que fa a delicada situació sanitària provocada per la Covid-19, Gensana afirma que “està tenint conseqüències directes sobre la salut bucal de tota la població i, molt especialment, per al personal sanitari sotmès a gran estrès. A la clínica detectem cada dia nous casos de bruxisme (serrar les dents), alteracions de la son i episodis d’apnees i roncs. Situacions fàcilment reversibles amb els tractaments adequats. Per això, donem un nou impuls als nostres ‘Convenis Col·lectius de Salut Dental Ilerdent’ amb noves i millors prestacions en l’àrea del son i les fèrules de descans”.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…