Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Ilerdent renova l’acreditació PRGF®-Endoret® en implantologia i regeneració òssia

La Clínica Dental Ilerdent de Lleida acaba de renovar l’acreditació PRGF®-Endoret® que atorga el BTI Biotechnology Institute. El segell 2022 avala l’ús de la tecnologia Endoret® en els tractaments implantològics que realitza la clínica lleidatana. Una tècnica que permet obtenir diferents formulacions del plasma ric en factors de creixement – PRGF, de les seves sigles en anglès (Plasma Rich in Growth Factors)– que es poden adaptar a diferents usos clínics com ara l’odontologia.

Endoret® és un sistema tancat, amb els equips necessaris i kits unitaris i d’un sol ús certificats, que permet una ràpida preparació del plasma en condicions estèrils i la seva aplicació immediata.

Fa anys que Ilerdent utilitza aquest procediment com a tècnica de regeneració òssia i de teixits en els seus tractaments dentals i els resultats aconseguits són d’allò més satisfactoris. Així, el doctor Miquel Gensana, director de l’àrea d’Implantologia de la clínica, explica com “amb aquest procediment estem aconseguint regenerar l’os de la mandíbula després d’extreure peces dentals o en cas de defectes o pèrdues de massa òssia de manera que si hem de col·locar implants, aquests queden molt més integrats i consolidats”.

Endoret® es basa en l’ús de les mateixes proteïnes del pacient per dur a terme o accelerar el procés de reparació, ja que com assenyala el Dr. Gensana “el PRGF possibilita també la cicatrització de les ferides en menys temps o la regeneració de zones després d’extirpar un quist, alhora que disminueix les inflamacions i redueix el risc de complicacions”.

En què consisteix el PRGF®?
Quan ens fem una ferida, el nostre cos allibera un conjunt de proteïnes (senyals cel·lulars) per estimular el procés de reparació d’aquesta ferida, es tracta, doncs, d’aprofitar aquest mecanisme natural del cos humà; Gensana ens explica que “el PRGF consisteix a extreure una petita quantitat de sang del pacient de la qual s’aïllen les proteïnes responsables de la cicatrització i de la regeneració de teixits per poder-les aplicar sobre la zona que hem de tractar sempre segons unes dosis terapèutiques, així optimitzem el procés de curació i l’accelerem de forma natural”.
Avantatges del PRGF
Són molts els pacients tractats amb aquesta tècnica en diferents camps de la medicina amb resultats satisfactoris. Hem de tenir en compte que parlem d’un procediment que fa ús de l’autofarmàcia de l’organisme perquè són les proteïnes del mateix pacient les encarregades de la regeneració. Així doncs, “aquest tractament pot aplicar-se a la majoria de pacients i és especialment beneficiós en cas de persones diabètiques o fumadores, que sempre tenen més problemes per cicatritzar”, diu Gensana. “L’Odontologia és un camp de la medicina en evolució que està experimentat avenços molt importants; a Ilerdent estem en innovació contínua per poder oferir als nostres pacients les tècniques i tecnologies d’avantguarda com és el PRGF i el TAC que ens permet fer diagnòstics de manera més fiable i còmoda”, conclou el Dr. Gensana.
Visita informativa gratuïta a Ilerdent
Ilerdent posa a disposició de les persones interessades en aquesta tècnica, un servei de primera visita informativa PRGF gratuïta. Per programar-la, només cal trucar el 973 28 11 11 o a l’apartat de cita online del web www.ilerdent.com.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…