Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implantologia dental a Lleida: Què esperar abans, durant i després del procediment

implantologia-dental-lleida

La implantologia dental és un procés eficaç per recuperar la funcionalitat de la dentadura reemplaçant les dents perdudes per implants dentals i un dels serveis més demanats en odontologia. A la clínica d’Ilerdent a Lleida, realitzem la implantologia dental de manera efectiva i professional amb una planificació i proves prèvies individualitzades per a cada pacient sobre la col·locació de l’implant.

Abans | Quins exàmens i preparatius són necessaris per a un implant dental

Abans de fer un tractament d’implantologia dental a Lleida, cal passar per una sèrie d’exàmens previs i preparatius per planificar la regeneració òssia. En primer lloc, s’avalua a la clínica dental per determinar la salut bucal del pacient i la seva idoneïtat per sotmetre’s al procediment. Això inclou la revisió de radiografies i escàners dentals per avaluar la densitat òssia i la ubicació de les arrels de les dents adjacents. A més, es fa una avaluació mèdica completa per assegurar-se que el pacient no tingui cap condició mèdica que pugui comprometre l’èxit de l’implant ni la salut del pacient. També se sol·liciten proves de laboratori i es revisa la medicació que s’està prenent. Un cop determinat que el pacient és apte per a l’implant, es planifica el procediment i un dentista especialitzat d’Ilerdent crearà un model de la boca del pacient i dissenyarà un pla de tractament personalitzat per adaptar-se a la forma i l’estructura de la boca. Això inclourà la selecció del tipus d’implant, la posició i la mida de forma provisional fins que el pacient accepti el tractament.

Durant | Com es fa la cirurgia d’implantologia dental a Lleida i què cal esperar

Durant la cirurgia per col·locar implants, s’aplicarà anestèsia local per mantenir el pacient còmode i sense dolor. A continuació, es farà una petita incisió a les genives per col·locar l’implant a l’os de la mandíbula. Després de la inserció de l’implant, se suturaran les genives i el pacient rebrà instruccions sobre com tenir cura de la boca mentre es dona una correcta cicatrització de l’os maxil·lar. L’odontòleg pot recomanar l’ús d’antiinflamatoris per ajudar a reduir la inflor. D’aquí a uns mesos, l’implant es fusionarà amb l’os de la mandíbula, cosa que crearà una base sòlida per a una implantació permanent.

Després | Com és el procés de recuperació després del tractament d’implantació dental

Després del tractament quirúrgic, la rehabilitació dental és gradual i pot trigar uns quants mesos a completar-se l’osteointegració de l’implant i en tot moment cal seguir les instruccions del professional dental per reduir les possibilitats de complicacions postoperatòries. Durant aquest temps, l’implant s’integra amb els teixits orals del pacient. Un cop acabada la recuperació, el pacient pot gaudir d’una dent artificial funcional i estètica de gran durabilitat.

Extra | Cura dels implants dentals. Quines mesures prendre

Tenir cura dels implants dentals és essencial per mantenir una salut bucal adequada. Després de la implantologia, és important mantenir una bona higiene oral. Els implants dentals requereixen una cura similar a les dents naturals: raspallar-se les dents dues vegades al dia, fer servir fil dental i fer esbandida bucal. Els pacients han d’evitar menjar aliments durs o enganxosos que puguin comprometre l’implant. I a més, si el pacient ha estat fent activitats físiques, com aixecar objectes pesants o córrer, és recomanable prendre’s un temps per descansar després de canviar les peces dentals.

Finalment, és rellevant programar cites regulars amb el dentista per assegurar-se que l’implant estigui en bon estat. En el cas de començar a sentir dolor o incomoditat durant la recuperació, cal que us poseu en contacte amb l’odontòleg immediatament. Si es cuida correctament, un implant dental pot durar tota la vida del pacient que busca restaurar el somriure i l’autoconfiança.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…