Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants dentals: 7 coses que no pots ignorar

1. Sanejament oral abans del tractament
Abans d’iniciar un tractament implantològic és imprescindible sanejar la cavitat oral íntegrament. És a dir, extreure les peces danyades, revisar l’estat de les genives i teixits tous, així com valorar la densitat i qualitat del sòl ossi en el qual es col·locaran els implants.
Així doncs, agraeix una primera revisió exhaustiva de la teva salut bucodental i no dubtis a seguir qualsevol tractament o intervenció prèvia (exodòncies, periodòncia, regeneració òssia) prescrita pel facultatiu.

2. Estudi implantològic i radiodiagnòstic digital
La complexitat dels implants dentals requereix un diagnòstic precís. Per això, tria sempre un centre que inclogui l’estudi previ i amb diagnòstic d’imatge digital (TAC, escàner oral…).

3. Pla de tractament i pressupost tancat
Com a pacient, tens dret a conèixer el teu pla de tractament i el seu cost des del ‘dia 1’. A més, has d’informar-te sobre les opcions de finançament i triar, sempre, un centre solvent.

4. Materials amb traçabilitat i qualitat certificades
Una altra de les garanties ineludibles és la dels mateixos materials utilitzats que han de ser de la màxima qualitat i gaudir de totes les certificacions sanitàries.

5. Instal·lacions amb àrea quirúrgica
Recorda que parlem de cirurgia oral i, com a tal, ha de realitzar-se en una àrea quirúrgica sota rigorosos protocols d’asèpsia.

6. Implantòleg i equip especialitzat
No tots els dentistes són especialistes en implantologia dental. Assegura’t que el facultatiu que farà la intervenció té la formació i la pràctica adequades per al tractament. Una exigència que també ha de complir la resta de l’equip (anestesistes, higienistes, auxiliars…).

7. Postoperatori i manteniment
La vida mitjana d’un implant dental pot superar els vint anys i, en el millor dels casos, fins i tot ser una solució definitiva. De què depèn? Perquè, bàsicament, de dos factors: d’una banda, de l’estat de salut del pacient; i, per l’altre, del rigor del postoperatori i el compliment del calendari de manteniment pautat pel facultatiu. Acudir a les revisions periòdiques, fer les higienes indicades o adquirir hàbits saludables, allarguen la vida del teu implant.

A Ilerdent, complim amb aquests 7 requisits i molt més!

Informa’t a: https://ilerdent.com/tractaments/implants-dentals/

Descarrega el teu txec regal ‘Estudi d’Implants dentals gratuït” a: https://ilerdent.com/promocions/

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…