Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants dentals: a Ilerdent, els casos complexos no són un repte!

ILERDENT IMPLANTS DENTALS

La clínica dental lleidatana ofereix tota mena de solucions implantològiques en funció de l’estat del pacient.

L’implant és el tractament preferit per substituir o reposar les peces dentals malaltes o perdudes. L’èxit del tractament està, pràcticament, garantit quan l’estat bucodental del pacient presenta paràmetres de salut normals. Però, què passa quan l’estat ossi bucodental no és l’adequat o existeixen malalties perifèriques que poden condicionar els resultats del tractament?

Superar el repte dels tractaments implantològics en casos complexos requereixen un grau de formació i especialització dels professionals, així com recursos tecnològics i materials, molt avançats que no sempre estan a l’abast de totes les consultes.

Ilerdent, centre pioner en la col·locació d’implants i dents fixes el mateix dia, ha fet bandera d’aquesta especialització i ofereix un ampli catàleg de solucions per als pacients amb quadres complexos o extrems.

MANCA D’OS: IMPLANTS ZIGOMÀTICS

Els implants dentals zigomàtics tenen aquest nom perquè van fixats a l’os zigoma i són la millor solució en casos d’absència o baixa qualitat de l’os maxil·lar. En una única cirurgia, amb sedació conscient i quiròfan, s’extreuen les peces malaltes, s’implanten els zigomàtics i es carreguen les peces noves. Una solució versàtil compatible amb altres implants maxil·lars.

MINI IMPLANTS

Ilerdent també és un referent en el camp de l’odontogeriatria, amb una solució implantològica als problemes de subjecció de les pròtesis dentals removibles: els mini-implants.

El procés de col·locació és molt senzill. Es fa una radiografia panoràmica i, un cop escanejada la boca, es passa la imatge a un programa informàtic que calcula les mides i la ubicació exacta dels implants. Són mínimament invasius, ja que mitjançant un petit orifici a l’os es realitza la col·locació de l’implant; no és necessari fer una cirurgia oberta convencional i així evitem posar punts de sutura i les molèsties postoperatòries. A més, aquesta tècnica permet la subjecció de la pròtesi el mateix dia, en el mateix acte quirúrgic queda col·locada.

Aquests implants són indicats per a gent gran amb pròtesi removible que no puguin optar a pròtesi fixa, ja que amb la col·locació de quatre implants s’aconsegueix una bona retenció a un preu ajustat. En la major part dels casos es pot aprofitar la pròtesi dental del pacient, fet que també contribueix a un important estalvi econòmic. El sistema de fixació és tipus xec; l’implant encaixa en unes “tapetes” que es posen a la pròtesi obtenint una fixació mecànica que n’evita el bellugament.

Els mini-implants odontogeriàtrics són còmodes, pràctics, econòmics i de fàcil col·locació.

IMPLANTS DENTALS DE CÀRREGA IMMEDIATA

La tècnica dels implants de càrrega immediata és un tractament que permet col·locar la pròtesi dental el mateix dia i amb una única intervenció quirúrgica. Aquestes pròtesis, no definitives, permeten als nostres pacients mantenir l’estètica durant els mesos que dura el període de cicatrització en el qual l’implant s’integra amb l’os (osteointegració). També facilita l’adaptació de forma progressiva a la pròtesi definitiva que els nostres protètics, en col·laboració amb l’implantòleg, fabriquen a mida en el laboratori d’Ilerdent.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…