Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants dentals a Lleida, tot el que necessites saber

Els implants son tractaments definitius que haurien de respondre a una màxima qualitat perquè no produeixin problemes posteriorment. Es per això que la base d’una implantología dental ha de respondre a tres factors importants:

Clínica dental especialitzada

Ha d’informar-se sobre quins són els millors centres especialitzats en implantologia dental a Lleida i si les seves instal·lacions són les adequades, ja que, a poder ser, haurien de tenir un quiròfan i sales de pro i postoperatori. També s’ha d’assegurar que els centres clínics inclouen en els tractaments les visites del postoperatori i el calendari de manteniment, ja que, les fases posteriors marquen l’èxit o el fracàs de l’implant dental.  

Equipament qualificat

No tots els dentistes són iguals, com en altres àrees de la medicina cada especialista ofereixen uns tractaments o en uns altres, és per això, que s’ha d’escollir un implantòleg  amb experiència demostrada. També comptar amb un equip de valor que doni suport durant la intervenció, és una altra clau de l’èxit del tractament. A la nostra clínica d’implantologia dental a Lleida busquem sempre el major compromís amb els nostres clients per garantir així la millor qualitat en els nostres tractaments.

Materials i equips de diagnòstic

La qualitat dels materials que utilitzem per als implants dentals, així com els equips de diagnòstic que s’aniran a utilitzar, han de respondre als estàndards de qualitat més elevats. Ha de sol·licitar les garanties respecte als materials i als equips que s’utilitzaran durant el tractament, ja que, amb una simple radiografia, no es pot garantir un estudi previ o postoperacional, perquè aquest sigui complet s’hauria d’incloure ortopantomografies, TAC 3D dentals entre d’altres.

Consells per cuidar els implants dentals

Com ja hem esmentat, les fases posteriors al tractament d’implantologia dental determinen l’èxit o el fracàs d’aquest, és per això, que no solament hem d’habituar-nos a anar a les revisions marcades pel calendari postoperacional, sinó també comprometre’ns a mantenir una bona salut bucodental per evitar així possibles riscos posteriors al tractament.

La nostra clínica d’implants dentals a Lleida t’ofereix les següents recomanacions:

Mantenir una rutina diària d’higiene bucal

Raspallar-se les dents després de cada àpat i fer ús de fil dental t’ajudarà a eliminar la placa bacteriana que es pot generar a la teva boca. És important també que quan es raspallin les dents s’ha de fer sota les directrius indicades per l’especialista en implantología dental.

La majoria dels bacteris s’acumulen a la superfície de la llengua, és per això, que no hauríem de descuidar els raspadors de llengua en la nostra rutina bucodental.

Protegeix les teves dents

Hem de protegir les dents de factors externs, com quan practiquem algunes activitats esportives, ja que, aquestes poden tenir risc a l’hora de rebre cops a la boca derivant així a possibles traumatismes. L’ús de protectors bucals garantirà que els implants dentals no sofreixin.

De la mateixa manera, aquelles persones que tinguin tendència a fer força amb la boca, haurien de fer ús de les fèrules de descàrrega a les nits per disminuir la pressió sobre els implants dentals. Per contra, una sobrecarrega excessiva podria fractura o desgastar les pròtesis.

Realitzar revisions periòdiques

Visitar a un especialista en implantologia de forma periòdica (cada 6-12 mesos aproximadament), t’ajudarà a prevenir qualsevol problema que et pugui aparèixer posteriorment. Per mantenir els implants dentals sans s’han de realitzar desinfeccions, amb això s’eliminaran els bacteris que s’hagin pogut introduir a les genives.

A la nostra clínica d’implants a Lleida volem que els nostres pacients accedeixen a la nostra informació i als tractaments adequats. Pot sol·licitar informació  al nostre telèfon 973 28 11 11 o visitar la nostra web.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…