Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants dentals en un dia? És possible a Ilerdent

Els implants dentals són alguns dels tractaments que oferim als nostres pacients. Segueix llegint per descobrir-ne més.

Som la clínica lleidatana referent en implantologia dental sota la direcció del Dr. Miquel Gensana Talarn.  A continuació us explicarem els diferents tractaments i serveis que oferim dins de la nostra Àrea d’Implantologia d’Ilerdent.  

Què t’ofereix Ilerdent

El tractament d’implants dentals ha anat evolucionant i tot i la seva complexitat avui en dia és un tractament molt realitzat que ha millorat respecta als seus processos de diagnòstics i recuperació molt més ràpids.

A Ilerdent sempre intentem millorar i oferir els millors serveis i els més actualitzats als nostres pacients. D’aquesta manera sempre millorem la qualitat dels nostres tractaments, però mai deixem d’oferir aquells serveis que ens diferencien i ens han distingit com a clínica dental.

La tecnologia més avançada

Utilitzar l’última tecnologia en el diagnòstic i tractament dels implants dentals ha millorat notablement la intervenció tot i la seva complexitat.

D’entre aquestes tecnologies destaquem: l’Ortopantomograf que s’utilitza per realitzar radiografies panoràmiques maxil·lars, el Tac Dental per realitzar imatges digitals en 3D amb alta definició. També utilitzem els sistemes de monitoratge com l’Ostell ISQ (Klockner) per controlar processos d’osteointegració de l’implant.

Comunicació

A Ilerdent treballem molt la comunicació, ja que creiem que és un punt molt important perquè la informació flueixi i el pacient rebi el millor servei. Des del moment que s’arriba a la recepció fins a la finalització del tractament els nostres professionals treballen en equip.

Som de les poques clíniques que disposa de laboratori propi en el mateix centre, fet que facilita molt la comunicació i el desenvolupament per exemple, de les pròtesis dentals, i que aquestes es dissenyin tal com s’estudia amb tot l’equip mèdic.

Experiència

Després de molts anys d’experiència, estudiar molts casos, analitzar tractaments i pacients els nostres especialistes disposen d’una base per poder actuar i posar en pràctica diferents protocols d’actuació amb una base científica.

Tipus d’implants dentals

Implants dentals de càrrega immediata

Aquest tipus de tècnica només requereix una única intervenció quirúrgica, en el mateix dia es col·loca ja la pròtesi dental, que serà provisional, i es deixarà col·locada durant els mesos de cicatrització.

D’aquesta manera el pacient pot fer vida normal des de l’endemà a la intervenció i elimina les molèsties ocasionades per les pròtesis removibles. D’aquesta manera també es facilita l’adaptació progressiva de la pròtesi fixa que es dissenya a mida al nostre laboratori. 

Implants dentals zigomàtics

Quan hi ha una absència o baixa qualitat d’os maxil·lar s’utilitza la tècnica d’implants dentals zigomàtics. Aquesta solució és molt més resistent que la d’un implant maxil·lar.

Aquesta tècnica també es realitza en una única cirurgia on es treuen les peces malaltes i es col·loquen els implants zigomàtics i les peces noves.

El fet de col·locar el mateix dia els implants zigomàtics i les dents fixes contribueix a la ràpida recuperació i el postoperatori que donaran pas a la col·locació de la pròtesi definitiva.

Mini implants

Els mini implants són una solució pels problemes derivats de les pròtesis dentals removibles com els problemes de subjecció i masticatoris, en persones d’avançada edat. Aquesta tècnica és indicada per persones grans amb pròtesis removibles que no poden optar a pròtesis fixes.

Els mini implants odontogeriàtrics són còmodes, pràctiques i de fàcil col·locació.  Es realitza una radiografia panoràmica, i a través d’un sistema informàtic es calculen les mides i la ubicació exacta dels implants.

Es col·loca la pròtesi dental el mateix dia de la cirurgia, ja que no es realitza una cirurgia oberta convencional sinó que a través d’un petit orifici es col·loca l’implant i així s’eviten les molèsties postoperatòries.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…