Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants dentals, tot el que has de saber

El nostre equip professional d’implantòlegs realitza un estudi totalment personalitzat, i així podem recomanar quin tractaments en implants dentals és el més adequat segons cada perfil.

La millor opció en implants dentals a Lleida

A Ilerdent apostem per tres factors: comunicació entre pacient i professional, maquinaria líder en última tecnologia i tractaments mínimament invasius.

Quan pensem en implants dentals a Lleida ens venen al cap mil i una opcions; i és que en la oferta existent és enorme i no totes les que trobarem en implants dentals a Lleida garanteixen la qualitat dels materials implantològics, el post-operatori i l’adequat manteniment. És per això que quan demanem un pressupost en implants dentals és important què llegim la lletra petita, no ens deixem enlluernar per súper-preus i rebaixes i només confiem la nostra salut bucal en clíniques dentals professionals.

Quin tipus d’implants dentals oferim a Ilerdent?

Implants de càrrega immediata

Aquest tipus de tractament permet col·locat la pròtesi dental el mateix dia en una única intervenció quirúrgica. Els implants dentals de càrrega immediata permeten que el pacient pugui seguir mantenint l’estètica durant el període de cicatrització en què l’implant s’integra amb l’os.

Aquesta opció d’implants dentals a Lleida és molt recomanable perquè elimina les molèsties de les pròtesis removibles i suposa una molt més fàcil adaptació a la pròtesi fixa que es fabrica directament pels nostres protètics en col·laboració amb l’equip d’implantologia de la clínica.

Implants dentals zigomàtics

Els implants zigomàtics són la opció adequada per aquells pacients que presenten baixa qualitat d’os maxil·lar  o bé, no en tenen.

Els implants dentals zigomàtics permeten eliminar les peces malaltes, implantar els zigomàtics i carregar les peces noves. L’alta possibilitat d’èxit dels implants dentals zigomàtics ve donada per la seva versatilitat ja que és compatible amb altres implants maxil·lars.

Els procediments implantològics d’aquest tipus sempre es realitzen amb la presència d’un cirurgià maxil·lofacial i d’un anestesista i amb els avenços tecnològics que permeten una intervenció mínimament invasiva per a que la recuperació sigui més curta i poder col·locar la pròtesi definitiva abans, millorant així la qualitat de vida del nostre pacient.

Mini-implants dentals

A Ilerdent som especialistes en solucions implantologiques als problemes de subjecció i masticatoris de les pròtesis dentals removibles, els mini-implants dentals.

La col·locació dels mini-implants dentals és un procés senzill i mínimament invasiu ja que mitjançant un petit orifici a l’os es col·loca el implant evitant així cirurgies obertes i punts de sutura. Un de les principals avantatges d’aquest sistema és que en un mateix acte quirúrgic la peça queda col·locada. El mini-implants són una bona opció per a gent gran amb pròtesis removibles que no puguin optar a pròtesis fixes.

Els implants dentals són la millor opció a la falta de peces dentals evitant els grans problemes que pot comportar la falta i/o pèrdua d’una peça dental; incomoditat, problemes masticatoris i digestius, problemes d’autoestima i vergonya de relacionar-se amb els altres. Si necessites un implant dental, a Ilerdent en som experts, avaluarem el teu cas aconsellant-te el millor tractament en implants dentals de Lleida per a tu.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…