Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants i dents fixes el mateix dia: l’especialitat d’Ilerdent

La implantologia dental és un dels tractaments que més ha avançat en l’última dècada. Un avenç que requereix inversió tecnològica, adequació d’instal·lacions i materials de qualitat, elecció de professionals qualificats i experimentats de totes les àrees implicades en el procés i, sobretot, una comunicació fluida entre tots els membres que componen l’equip. És per això que tots els tractaments implantològics no són igual d’eficients ni tenen les mateixes garanties de seguretat i comoditat pel pacient que ofereix Ilerdent.

IMPLANTOLOGIA TECNOLOGIA 3D

Ilerdent disposa dels softwares, equips i aparatologia digital més innovadors en el camp de la implantologia dental. Des del diagnòstic amb TAC 3D i estudi previ, la planificació del tractament –amb simulació de resultats inclosa–, fins a la mateixa cirurgia, l’aplicació i monitoratge de tota classe de sedacions o el seguiment post implantològic, la clínica dental lleidatana reuneix tots els recursos necessaris.

INSTAL·LACIONS I MATERIALS Q

La col·locació dels implants dentals és un tipus d’intervenció que requereix àrea quirúrgica amb protocol específic per evitar infeccions, per la qual cosa Ilerdent disposa de dos quiròfans completament equipats i de sales de post-operatori.

A més, la clínica dental només utilitza materials i components de la màxima qualitat, tal com certifica la cartilla d’implants que es facilita al pacient, amb les referències de fabricant i codi de barres de l’implant col·locat.

QUADRE MÈDIC I D’ESPECIALISTES QUALIFICAT I EXPERIMENTAT

El domini de les diferents tècniques d’implantologia –implants de càrrega immediata, implants zigomàtics o mini implants– queda en mans d’un ampli quadre mèdic i d’especialistes de totes les àrees dentals que intervenen en el tractament implantològic.

Una professionalitat marcada pels més de 30 anys d’experiència que suma el centre dental, com a referència a Lleida.

COMUNICACIÓ FLUIDA

Des de la primera visita i la recepció del pacient o la cirurgia mèdica; fins al disseny, fabricació i col·locació de la pròtesi; els equips d’Ilerdent i d’iLab-17 (laboratori protètic dental propietat del grup i ubicat en el mateix edifici), totes les àrees mantenen una comunicació fluida durant el procés, treballant-hi braç a braç per vetllar pel benestar del pacient i obtenir els millors resultats.

Una cooperació i concentració de recursos tecnològics, de materials i de professionals amb la qual Ilerdent garanteix la col·locació d’implants i dents fixes el mateix dia; o reconduir qualsevol situació inesperada que pugui sorgir en el decurs del procediment.

Descarregui el xec promocional d’Estudi d’Implants gratuït Ilerdent – https://www.ilerdent.com/promocions/in/i/ca – i demani una primera cita informativa, també gratuïta, trucant al 973 28 11 11.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…