Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants i dents fixes en un únic dia

Implantes-carga-inmediata

El Dr. Miquel Gensana Talarn, responsable de l’Àrea d’Implantologia de l’Institut Dental Ilerdent de Lleida, ens explica la tècnica dels implants de càrrega immediata; un tractament que, amb els darrers avenços, permet gaudir de dents fixes el mateix dia de la intervenció.

“Els implants dentals amb càrrega immediata –implants + dents fixes en un sol dia, tal com fem a Ilerdent– permeten col·locar la pròtesi dental el mateix dia i amb una única intervenció quirúrgica. Aquestes pròtesis no definitives permeten als nostres pacients mantenir l’estètica durant els 3/4 mesos que dura el període de cicatrització en el qual l’implant s’integra amb l’os (osteointegració)”.

És dolorosa la intervenció d’implants dentals amb càrrega immediata?
“En absolut. A més, en el cas de pacients amb alta sensibilitat, apliquem la sedació conscient, supervisada per un anestesista que, unida a les proves prèvies diagnòstiques com la radiografia panoràmica amb TAC 3D, garanteixen els resultats de la forma menys invasiva possible”.

Tothom pot accedir a aquest tractament?
“Excepte en casos excepcionals, la major part dels pacients poden optar per aquest tipus de tractament. I, fins i tot, en casos de manca d’os, a Ilerdent oferim alternatives com els implants zigomàtics”.

Quins avantatges té la càrrega immediata?
“Doncs, són molts. Per exemple, un pacient que s’hagi sotmès al tractament, es pot reincorporar a la vida laboral l’endemà. També, cal destacar que el fet de portar una pròtesi provisional fixa elimina les molèsties que poden ocasionar les pròtesis removibles i també facilita l’adaptació de forma progressiva a la pròtesi definitiva que els nostres protètics, en col·laboració amb l’implantòleg, fabriquen a mida en el laboratori d’Ilerdent”.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…