Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Implants zigomàtics Ilerdent per a pacients amb problema d’os

Implants zigomàtics Ilerdent per a pacients amb problema d’os

Els implants dentals zigomàtics tenen aquest nom perquè van fixats a l’os zigoma, a part de l’os maxil·lar. Són la solució als quadres mèdics amb absència o baixa qualitat d’os maxil·lar i són tan resistents que multipliquen per deu la un un implant maxil·lar, també poden ser una gran opció per a la major part dels casos.

La implantologia zigomàtica permet, en una única cirurgia, treure les peces malaltes, implantar els zigomàtics i carregar les peces noves. No hem d’oblidar que els zigomàtics són una solució versàtil compatible amb algun altre implant maxil·lar.

AMB GARANTIES

A Ilerdent –clínica dental de referencia a Lleida–, tal com marca la normativa, aquest procediment implantològic es duu a terme per un cirurgià maxil·lofacial, –a quiròfan equipat amb els darrers aparells i avenços tecnològics– i un anestesista –responsable de la sedació conscient del pacient. A més, els implants zigomàtics i les dents fixes es col·loquen el mateix dia, fet que contribueix a escurçar la recuperació i el postoperatori que donaran pas a la col·locació de la pròtesi definitiva.

Ilerdent compta amb tot tipus d’equipaments i tecnologies entre els quals destaquen el Ortopantomògraf per a radiografies panoràmiques maxil·lars o el Tac Dental per a imatges digitals 3D en alta definició; sistemes de monitoratge com l’Ostell ISQ® (Klockner) per controlar el procés d’osteointegració de l’implant; o quiròfan i boxes equipats amb plataformes tecnològiques, programari dental i instrumental sotmès a protocols certificats d’esterilització hospitalària.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…