Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Informa’t gratuïtament sobre el Disseny de Somriures 3D amb mock-up o l’Emblanquiment!

L’Institut Dental Ilerdent de Lleida endega una campanya de promoció per apropar als pacients, solucions estètiques dentals i informar-los sobre els beneficis de l’odontologia emocional. És per això, que a partir del mes d’abril, s’obren les primeres visites gratuïtes per aquelles persones interessades a millorar el seu aspecte dental.

En els darrers anys s’ha pres més consciència de la connexió directa entre l’emblanquiment dental i un seguit de beneficis emocionals (acceptació social, oportunitats laborals…) que deriven d’un aspecte bucodental saludable.

Els pacients que demanin cita, rebran tota la informació i el pressupost sobre el tractament més adequats per millorar el color de les seves dents (Emblanquiment dental) o, fins i tot, remodelar el seu somriure redefinint l’aspecte morfològic de les seves peces (Somriure 3D amb mock-up).

Emblanquim les teves dents

L’emblanquiment és una tècnica d’estètica dental àmpliament reconeguda i implantada que permet recuperar el color natural de les dents. Moltes substàncies com el tabac o begudes colorants –com el cafè, el té o el vi, entre altres– enfosqueixen notablement les dents i afavoreixen l’aparició de taques. Ara bé, existeixen moltes més raons com la mateixa biologia i saliva, l’envelliment, determinades medicacions o malalties… que també afecten la fluorització i aspecte de les dents.

Les tècniques d’emblanquiment dental són diverses i s’apliquen amb diferent intensitat segons el pacient previ estudi de color particular i avaluació de les expectatives de resultats.

A Ilerdent apostem per tecnologia amb llum led de darrera generació. La major part dels pacients responen bé al tractament d’emblanquiment, excepte aquells amb tincions per tetraciclines (colors marrons o grisos), encara que en aquests casos es recomana l’emblanquiment ambulatori per un període més llarg que pot arribar als tres o sis mesos. D’aquesta manera s’obtindran emblanquiments segurs i graduals encara que segueix resultant difícil fer un pronòstic sobre el color final.

Dissenyem el teu Somriure 3D amb mock-up

A Ilerdent, fem un pas endavant respecte de les simulacions per ordinador i oferim als nostres pacients Somriures 3D que es poden “emprovar”. L’estudi de disseny de somriures d’ilerdent permet una acurada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció (mock-up) en silicona de la pròtesi definitiva que durà el pacient. Així, es pot comprovar l’aspecte real de la nostra dentadura, sense simulacions ni “realitats virtuals”, un cop acabat el tractament.

Podeu concertar cita informativa gratuïta sobre Odontologia Emocional, trucant al 973 28 11 11 o a https://www.ilerdent.com/citaonline/in/i/ca

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…