Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

Innovacions en implants dentals a Lleida

implants-dentals-lleida

Fa uns anys que la salut bucodental ha experimentat una revolució tecnològica. Aquesta evolució ha transformat la manera en què es realitzen els procediments, millorant la precisió, la comoditat del pacient i els resultats finals.

Lleida, en particular, s’ha destacat com un epicentre d’aquestes innovacions, especialment en l’àmbit dels implants dentals.

Com és el procediment quirúrgic per al tractament d’implants?

El procés de col·locació d’un implant dental es realitza en diverses etapes; La intervenció quirúrgica és feta per especialistes en implants dentals i amb l’ajuda d’anestèsia local, s’insereix l’implant a l’interior de l’os i es deixa un temps perquè es produeixi el procés de cicatrització. Un cop s’hagi dut a terme l’osteointegració, pot servir com a base per sostenir una corona, pont o dentadura postissa. Finalment, es col·loca la pròtesi dental sobre aquest pilar, restaurant així la funció i estètica dental.

Tecnologies actuals en implantologia

La salut dental, com moltes altres disciplines mèdiques, ha experimentat una evolució significativa en les últimes dècades. Un dels camps que ha vist els avenços més notables és la cirurgia d’implants. Les clíniques dentals d’arreu del món han adoptat noves tècniques i tecnologies, elevat l’estàndard d’atenció i oferir als pacients, solucions més eficients, duradores i còmodes.

Imatge avançada


La tomografia computaritzada i la radiografia digital han revolucionat la planificació de l’implant dental. Aquestes tècniques permeten una visualització detallada de l’os i les estructures circumdants, garantint una col·locació precisa de l’implant.

Implants de càrrega immediata

L’espera per obtenir un somriure complet ha acabat. Amb els implants de càrrega immediata, és possible col·locar la corona el mateix dia del procediment.

Materials innovadors

El zirconi, entre altres materials avançats, ha emergit com una opció estètica i resistent per a l’implant dental, oferint una aparença més natural i una durabilitat superior.

Software i planificació digital


L’era digital ha arribat al món dental. A Lleida, gràcies al programari especialitzat, els professionals poden planificar amb precisió cada pas del procediment d’implant dental, garantint resultats previsibles i exitosos.

Tècniques quirúrgiques mínimament invasives

Menys és més quan es tracta de cirurgia. Les tècniques actuals redueixen el trauma, minimitzen el dolor i acceleren el procés de recuperació de l’implant dental, permetent als pacients reprendre la seva rutina amb rapidesa.

Impressió 3D en odontologia

La personalització és la clau en l’odontologia moderna. La impressió 3D ha permès crear des de models dentals fins a guies quirúrgiques i pròtesis a mida per a l’implant dental, garantint ajustaments perfectes i resultats òptims.

Formació i especialització

Lleida no només és un centre d’innovació tecnològica en implants dentals, sinó també un nucli de formació i especialització. Les seves institucions i professionals estan constantment actualitzant-se, assegurant que els pacients rebin tractaments d’avantguarda.

Quant costen els implants dentals a Lleida?

El tractament d’implants dentals ha revolucionat la manera en què abordem la pèrdua de dents, oferint solucions duradores i estèticament agradables. No obstant això, una de les principals preocupacions de molts pacients és el preu dels implants dentals. És comprensible, ja que la implantologia combina tecnologia avançada, materials d’alta qualitat i la perícia d’especialistes altament capacitats.
A Ilerdent, entenem que cada pacient és únic i, per tant, les seves necessitats també ho són. El preu d’un implant dental pot variar segons diversos factors, com el tipus d’implant, el material utilitzat, la complexitat del procediment i les necessitats individuals del pacient. A més, cal tenir en compte que la implantologia dental és una inversió a llarg termini en salut i benestar, i no simplement una despesa.

És per això que, en lloc d’oferir una llista estàtica de preus, a Ilerdent preferim proporcionar una atenció personalitzada. Volem entendre les teves necessitats, avaluar la teva situació i oferir-te una solució a mida, que s’adapti a tu.

Si estàs considerant la implantologia dental i et preguntes sobre els costos associats, et convidem a visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació. No obstant això, la millor manera d’obtenir una estimació precisa i adaptada a les teves necessitats és posar-te en contacte directament amb el nostre equip de professionals. Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes, oferir-te una consulta i guiar-te en aquest viatge cap a un somriure més saludable i radiant.

A Ilerdent, la teva salut i satisfacció són la nostra prioritat. T’esperem per oferir-te la millor atenció i claredat en tots els aspectes del teu tractament, inclosa l’econòmica. Contacta amb nosaltres i consulta sense compromís el que podem fer per tu!

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…