Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

“Invisalign First, l’ortodòncia còmoda i efectiva per als més petits”

ENTREVISTA

A partir de quina edat es recomana l’ortodòncia infantil?
Al voltant dels 6 anys recomanem el primer control amb l’odontopediatra i, si ho creiem convenient, remeten el nen a l´Ortodontista. És el cas dels nens i nenes que necessiten algun tipus de correcció o suport, tot i que en alguns casos molt concrets s’ha d’intervenir abans o buscar alternatives. És per això que recomano a totes les mares i pares que, davant de qualsevol molèstia o anomalia, no dubtin a concertar hora amb l’odontopediatra per molt petit que sigui el seu fill.

Tenint en compte que la dentició definitiva es consolida als 12 anys, quins beneficis té avançar l’edat de tractament dels infants?
Una ortodòncia a temps és la millor manera d’evitar “mals majors” i que el problema empitjori amb el temps, per no haver estat tractat.
En una primera fase, entre els 6 i els 10 anys aproximadament, l’ortodòncia infantil ens permet guiar el creixement dels ossos facials i de la mandíbula, proporcionant l’espai adequat per a les dents permanents que estan sortint.
Posteriorment, entre els 10 i els 12 anys, quan han sortit les dents permanents i si convé, desenvolupem un segon pla de tractament perquè aquestes dents assoleixin la posició definitiva.

Com incideix en la comoditat i la salut dels infants l’ortodòncia?
Tenim la imatge dels nens i nenes amb “ferros” (brackets metàl·lics) a les dents o les temudes ferides (nafres); però l’ortodòncia infantil no té perquè ser incòmoda ni invasiva perquè podem optar per tractaments com la INVISALIGN® FIRST, dissenyat específicament per als més petits.
Aquest sistema d’ortodòncia invisible permet tractar una àmplia gamma de problemes de redreçament de dents en nens en creixement, des de simples fins a complexos, incloent-hi l’amuntegament, l’espaiat i els arcs dentals estrets.
A més, és molt còmode perquè es pot treure per fer la higiene, cosa que facilita el raspallat i el fil dental per als nens en creixement.
Per últim, destacar que el component estètic que aporta l’alineador, completament transparent, afavoreix la seguretat dels nens i nenes que duen la INVISALIGN® FIRST que no veuen alterada la seva imatge personal, en unes edats en què els canvis físics poden influir notablement en el seu estat emocional.

Com sabem que el nostre fill o filla, necessita visitar l’ortodontista?
Com a pares cal observar si al nostre fill li costa mastegar o refereix algun dolor facial, cervical o d’esquena, malalties molt relacionades amb l’alineació mandibular.
Hi ha actes reflexes com mossegar-se les ungles o el llavi que també poden ser indicadors que alguna cosa no encaixa bé en la cavitat bucal.
La respiració nocturna, dormir amb la boca oberta o emetre sorolls, és també un altre símptoma de possibles problemes.
Molts d’aquests símptomes van associats a un recanvi dental anormal (endarrerit o avançat) per a la seva edat.

A Ilerdent oferiu la Primera Visita Gratuïta. Per què?
Perquè pensem que la salut dental parteix sempre d’un bon diagnòstic, per això és molt important que davant de qualsevol dels símptomes abans esmentats, el nen o nena pugui ser avaluat per un especialista. L’odontopediatria és per a molts pares i mares, un camp encara desconegut, però igual que des del minut 1 del seu naixement busquen l’acompanyament d’un pediatre, en el dentista “infantil” (odontopediatra), trobaran un aliat perquè els seus fills creixin amb una boca saludable.

Primera visita gratuïta Ilerdent: 973 28 11 11 – demana la teva cita online

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…