Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

La implantologia dental: una solució efectiva i duradora per a la pèrdua dental

implantologia-dental

La pèrdua d’una o diverses peces dentals pot ser un problema que afecti significativament la salut oral i la qualitat de vida d’una persona. La implantologia dental es presenta com una opció cada vegada més popular per substituir les peces dentals perdudes. En aquest article, explorarem en profunditat què és la implantologia dental, els seus beneficis i els factors clau que cal considerar abans de sotmetre’s a aquest procediment quirúrgic.

Què és la implantologia dental?

La implantologia dental és un procediment quirúrgic que implica la inserció d’implants dentals en la mandíbula o maxil·lar superior o inferior, amb l’objectiu de substituir les arrels dentals absents. Aquests implants estan fets de materials biocompatibles, com el titani, i s’integren amb l’os mandibular o maxil·lar per formar una base sòlida sobre la qual es recolza la pròtesi dental.

Beneficis de la implantologia dental

La implantologia dental ofereix una sèrie d’avantatges sobre altres opcions de tractament per a la pèrdua dental. En primer lloc, els implants dentals són duradors i, amb un manteniment adequat, poden durar tota la vida. A més a més, els implants dentals proporcionen una aparença natural al somriure i permeten menjar i parlar amb comoditat.

A diferència de les pròtesis dentals removibles, els implants dentals no es mouen ni es desplacen de la seva posició, la qual cosa els fa més segurs i còmodes. A més a més, els implants dentals ajuden a preservar l’os mandibular o maxil·lar i a prevenir la pèrdua de massa òssia que pot ocórrer amb altres opcions de tractament.

Factors a considerar abans de sotmetre’s a una implantologia dental

Abans de sotmetre’s a un procediment d’implantologia dental, és fonamental que el pacient gaudeixi d’una salut bucal adequada. Els pacients amb malalties periodontals o altres problemes de salut bucal poden requerir tractament addicional abans de sotmetre’s a la implantologia dental.

Així mateix, és important que els pacients tinguin prou os mandibular o maxil·lar per suportar els implants dentals. Els pacients que no disposen de prou os poden necessitar una cirurgia de regeneració òssia abans de sotmetre’s a la implantologia dental.

En conclusió, la implantologia dental es presenta com una opció efectiva i duradora per substituir les peces dentals perdudes. Els implants dentals ofereixen una sèrie d’avantatges, incloent-hi una durabilitat a llarg termini i una aparença natural en el somriure. No obstant això, abans de sotmetre’s a aquest procediment quirúrgic, és important que els pacients gaudeixin d’una bona salut bucal i tinguin prou os mandibular o maxil·lar per suportar els implants dentals. I sobretot visitar el teu odontòleg per a una valoració personalitzada del teu cas. Demana ara la teva cita online en només tres clics.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…