Horari

De dilluns a divendres: 9h – 20h

Dissabtes 9h – 13h

blog

L’ortodòncia Invisalign: des de la consulta inicial fins al somriure perfecte a Ilerdent.

ortodoncia-invisalign

Solució innovadora en el món de l’ortodòncia: sistema Invisalign.

En un món on l’estètica dental ha adquirit una importància destacada, l’ortodòncia ha evolucionat per a adaptar-se a les necessitats i desitjos dels pacients. Entre les solucions més innovadores i populars es troba Invisalign, una alternativa moderna i gairebé invisible als brackets tradicionals que ha revolucionat el camí cap a un somriure perfecte. No és només una qüestió d’estètica; és una proposta que combina comoditat, discreció i eficàcia.

A Ilerdent, som conscients de la importància de brindar tractaments d’avantguarda i de la mà de les últimes tecnologies. El nostre compromís amb Invisalign no sols radica a oferir una eina per a alinear dents, sinó a acompanyar al pacient en un viatge transformador. Des del moment en què decideix fer el primer pas i acudir a una consulta, fins a l’instant en què observa el seu nou somriure en el mirall per primera vegada, cada fase és crucial i mereix ser entesa íntegrament.

L’objectiu d’aquest article és oferir-te una visió completa d’aquest recorregut, revelant cada etapa i assegurant que, com a pacient, sàpigues què esperar. Si estàs considerant millorar el teu somriure amb Invisalign, o simplement sents curiositat sobre com es desenvolupa aquest procés a Ilerdent, estàs en el lloc adequat. Acompanya’ns en aquest viatge i descobreix com, pas a pas, construïm somriures de somni.

1. Primera Consulta: el punt de partida cap al tractament Invisalign.

Iniciar un tractament d’ortodòncia, especialment un tan innovador com Invisalign, pot generar una mescla d’emoció i nerviosisme. La primera consulta a Ilerdent és, per tant, una oportunitat única per a esclarir dubtes, establir expectatives i conèixer a fons el potencial d’aquesta solució ortodòntica.

Preparació per a la consulta

Abans de visitar la clínica dental, és recomanable que els pacients facin una llista de les seves inquietuds i expectatives. Tens alguna preocupació específica sobre el teu somriure? Hi ha aspectes de l’ortodòncia que et generin dubtes? Preparar-se prèviament pot ajudar-te a aprofitar al màxim el temps amb l’ortodontista i assegurar que totes les teves preguntes siguin respostes.

En arribar a Ilerdent, seràs rebut pel nostre cordial equip que s’encarregarà de guiar-te durant la visita. El professional assignat realitzarà un examen complet de la teva boca, incloent-hi fotografies i radiografies, per a obtenir una imatge clara de la situació actual de les teves dents. Això no sols permet identificar les àrees que requereixen correcció, sinó que també ajuda a visualitzar el resultat final desitjat.

La discussió d’objectius és essencial. No tots busquen els mateixos resultats, i és crucial que l’especialista entengui les teves aspiracions i preocupacions. Aquesta conversa oberta assegura que el pla de tractament estigui perfectament alineat amb els teus desitjos.

Tractament amb Invisalign: expectatives clares

El tractament ortodòntic amb Invisalign, encara que és efectiu, no és màgic. Requereix compromís per part del pacient i una comprensió clara del que es pot aconseguir. Durant la consulta, se t’informarà sobre la durada aproximada del tractament, les cures necessàries i les visites periòdiques requerides. La transparència és clau en aquesta etapa perquè, en sortir d’Ilerdent, ho facis amb una visió clara i realista de què vindrà.

En resum, la primera consulta és molt més que una simple avaluació dental. És la porta d’entrada a un viatge de transformació, i en Ilerdent, ens assegurem que cada pacient se senti informat, còmode i emocionat pel camí que té al davant.

2. Disseny personalitzat de l’ortodòncia invisible

Una vegada que s’ha completat l’avaluació inicial, s’inicia la fase de disseny. En Ilerdent, comprenem que cada somriure és únic, i per això cada pla de tractament és personalitzat.

Tecnologia 3D i la seva màgia

Amb l’ajuda d’avançada tecnologia 3D, es crea una representació digital de la teva boca. Aquest model permet visualitzar cada etapa del procés, des de l’inici fins al resultat final, oferint una perspectiva emocionant de la transformació esperada.

Basant-nos en aquest model i en els teus objectius discutits durant la consulta, es dissenya un pla de tractament específic. Aquest pla detalla el moviment progressiu de cada dent i estableix el temps estimat del tractament.

3. Fabricació de l’alineador Invisalign

Després de definir el disseny, és moment de donar vida al tractament. Els alineadors d’Invisalign són fets a mida, garantint comoditat i precisió.

Materials de primera qualitat

Aquests alineadors es fabriquen utilitzant termoplàstics de grau mèdic, que són segurs, resistents i, sobretot, transparents.

Personalització absoluta

Cada joc de fèrules està dissenyat per a realitzar ajustos específics en l’alineament de les teves dents, adaptant-se perfectament a la teva boca.

4. Ús diari de l’ortodòncia Invisalign

La responsabilitat del pacient és essencial en aquesta fase. Per a obtenir resultats òptims amb el sistema Invisalign, és necessari seguir unes certes pautes. Es recomana usar els alineadors almenys 22 hores al dia, retirant-los només per a menjar, beure i realitzar la higiene bucal.

A l’inici, pot haver-hi una lleugera sensació de molèstia. No obstant això, aquesta sensació és un indicatiu que el tractament d’Invisalign estan funcionant, movent les dents gradualment cap a la seva posició ideal.

5. Visites periòdiques a l’ortodontista

Encara que l’ortodòncia invisible ofereix la llibertat d’un tractament menys invasiu, les visites regulars són crucials per a monitorar el progrés. Aproximadament cada 6-8 setmanes, hauràs de visitar Ilerdent per a assegurar-te que tot va segons el planejat. Si és necessari, es faran petits ajustos al tractament. Amb cada visita, rebràs un nou set d’alineadors o fèrules per a continuar amb la següent fase del tractament.

6. Cura i manteniment dels alineadors transparents

Encara que Invisalign és conegut per la seva comoditat, requereix una cura meticulosa per a mantenir la seva transparència i eficàcia. La fèrula ha de netejar-se diàriament per a evitar l’acumulació de bacteris. Es poden utilitzar solucions específiques o raspallar-se amb un raspall suau i quan no estiguin en ús, és vital guardar-los en el seu estoig per a evitar danys o pèrdues.

7. Finalització i resultat del tractament

Després de mesos de compromís i cura, arriba el moment més esperat: finalitzar el tractament i revelar el teu nou somriure.

Una vegada que hagis completat totes les fases del tractament, el teu ortodontista avaluarà els resultats i, si tot ha anat segons el planejat, declararà la fi del tractament. I per a mantenir aquest somriure perfecte, és possible que se’t recomani usar retenidors nocturns. Aquests asseguren que les teves dents romanguin en la seva nova posició.

A Ilerdent, el teu somriure és la nostra prioritat. Ens comprometem a estar al teu costat en cada pas, assegurant-nos que el viatge amb Invisalign no sols transformi el teu somriure, sinó que també sigui una experiència positiva i enriquidora.

Comparteix:

Demana cita online
en només 3 clics

Vull rebre les últimes novetats i promocions

Correo enviado correctamente

Redirigiendo en la página de inicio…
 

Correu enviat correctament

Redirigint a la pàgina d’inici…